Α’ ΕΠΣΘ: Το Φιλμ της 17ης αγωνιστικής (+ πίνακας βαθμολογίας)

Για ακόμα μία φορά η εξέλιξη του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ εντυπωσιάζει, αφού έχουμε εναλλαγές στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με τα συνεχόμενα ντέρμπι κορυφής. Έτσι μετά την εκπληκτική νίκη του Αίαντα επί της Δήμητρας με 2-5, σε συνδυασμό με την ισοπαλία μεταξύ Ρήγα και Διαγόρα (0-0),  η ομάδα της Σούρπης και η ομάδα του Στεφανοβικείου συγκατοικούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας από 40 πόντους, με Δήμητρα και Ρήγα να ακολουθούν στους 38. Να σημειώσουμε, αναφορικά με τη βαθμολογία, ότι ο Ρήγας έχει παιχνίδι λιγότερο με τη Σκιάθο.
Στα υπόλοιπα αποτελέσματα η Αγ. Παρασκευή πέτυχε τρίτη συνεχόμενη νίκη, αυτή τη φορά  με 0-1 επί των Μυρμηδόνων, στο μοναδικό σαββατιάτικο αγώνα, ενώ ο Ηρακλής πέτυχε ακόμα μια σημαντική νίκη κι αυτός με το ίδιο σκορ επί του τυπικά γηπεδούχου Μαγνησιακού (0-1) το πρωί της Κυριακής στο Βασδέκειο κι αύξησε την διαφορά του από τις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Στα υπόλοιπα, η Αγ. Άννα που όλο το προηγούμενο διάστημα έκανε καλές εμφανίσεις, επικράτησε στον Πτελεό επί του Πρωτεσιλάου με 2-0, η Ακρόπολη επίσης  εκτός έδρας με 0-1 επικράτησε στην Αγχίαλο επί του Πυράσου και τέλος Σκιάθος και Σαρακηνός ήρθαν ισόπαλοι 1-1 σε αναμέτρηση που έγινε στο νησί.

Την επόμενη εβδομάδα έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι κορυφής, με τον Αίαντα να υποδέχεται στη Σούρπη τον Ρήγα Φεραίου, σε ένα ματς, που όπως και τα προηγούμενα, αναμένεται να κρίνει πολλά σε ότι έχει να κάνει με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής
Δήμητρα-Αίας 2-5
Μαγνησιακός-Ηρακλής 0-1
Ρήγας-Διαγόρας 0-0
Μυρμιδόνες-Αγία Παρασκευή 0-1
Πρωτεσίλαος-Αγία Άννα 0-2
Πύρασος-Ακρόπολη 0-1
Σκιάθος-Σαρακηνός 1-1

Η Βαθμολογία

*παιχνίδι λιγότερο για Ρήγα και Σκιάθο

Η επόμενη 18η αγωνιστική
Μαγνησιακός- Δήμητρα
Αίας- Ρήγας Φ.
Ηρακλής Β.- Μυρμηδόνες
Διαγόρας- Πρωτεσίλαος
Αγ. Παρασκευή- Πύρασος
Αγ. Άννα- Σκιάθος
Ακρόπολη- Σαρακηνός

*Θα ακολουθήσουν τα αναλυτικά ρεπορτάζ της αγωνιστικής

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις