Απάντηση Αγγελόπουλου σε Μουλά

Ο κ. Σπύρος Αγγελόπουλος απάντησε στη δήλωση του προέδρου της ΕΠΣΘ κ. Γιώργου Μουλά, τονίζοντας πως το κείμενο των δηλώσεων του κ. Μουλά δεν το συνέταξε ο ίδιος, αλλά εκείνοι που έφεραν το τοπικό ποδόσφαιρο σε αδιέξοδο, όπως αναφέρει ο κ. Αγγελόπουλος στη δήλωσή του. Αναλυτικά:…

«Δεν θα ήθελα να προβώ σε αντιπαράθεση με τον κ. Μουλά, τον οποίο σέβομαι ως άνθρωπο κι επιστήμονα, γιατί πιστεύω πως δεν είναι ο συντάξας του απαντητικού κειμένου που δημοσιεύθηκε.
Η ποιότητα αυτού του πεζοδρομιακού κειμένου, δεν θέλω σε καμία των περιπτώσεων να δεχθώ ότι εκφράζει τον γιατρό και πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας. Αντίθετα καταδεικνύει με σαφέστατο τρόπο το ύφος και το ήθος των ανθρώπων που έφεραν το τοπικό μας ποδόσφαιρο σε αδιέξοδο και συνεχίζουν ακάθεκτοι την προσπάθεια ολοκληρωτικής καταστροφής του.
Για τον κ. Μουλά, επειδή αναφέρεται στο κείμενο, αυτό με τα καταγάλανα νερά των Αλυκών ελπίζω κι εύχομαι να καταφέρει να το κάνει πράξη ως δημοτικός σύμβουλος. Δεν θυμάμαι να τον είδα στο ομαδικό λουτρό πιστοποιήσεως που έλαβε χώρα στην ομώνυμη πλαζ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις