Κ. Βελιτζέλος: Απόλυτη συγκέντρωση με Πιερικό

Αισιόδοξος πως η ομάδα του θα πετύχει σήμερα τη νίκη κόντρα στον Πιερικό κάνοντας ένα ακόμη βήμα για την επίτευξη του στόχου, δηλώνει ο προπονητής του Γ.Σ. Αλμυρού, Κώστας Βελιτζέλος. Ο 47χρονος τεχνικός με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία» τόνισε τα εξής:

«Έχουμε αφήσει πίσω μας τον αποκλεισμό από το Κύπελλο διότι ακολουθεί ο καθοριστικής σημασίας αγώνας με τον Πιερικό, στον οποίο στόχος μας είναι μόνο το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Στο ματς αυτό απαιτείται να έχουμε απόλυτη συγκέντρωση στο αγωνιστικό μας πλάνο. Μάλιστα μπορώ να πω ότι αν είμαστε συγκεντρωμένοι, όπως στο προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τα Μετέωρα, τότε θα έχουμε τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση των τριών βαθμών».

Ο κ. Βελιτζέλος δεν παρέλειψε να ζητήσει και τη βοήθεια των φιλάθλων του Αλμυρού και των γύρω περιοχών: «Είναι γεγονός ότι την Τετάρτη απογοητεύσαμε κάπως τον κόσμο μας. Ωστόσο, σήμερα τον θέλουμε κοντά μας. Με τις εκδηλώσεις του μπορεί να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές του Γυμναστικού και να τους δώσει την ώθηση για τη νίκη».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις