Την ευκαιρία να ανοίξει την ψαλίδα έχει ο ΝΠΣ Βόλος με Απόλλωνα Π.

Την ευκαιρία να ανοίξει κι άλλο την ψαλίδα από τους διώκτες του έχει σήμερα Κυριακή ο ΝΠΣ Βόλος. Οι «κυανέρυθροι» αγωνίζονται στην Καλαμαριά με τον Απόλλωνα Πόντου, εφόσον βέβαια το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, καθώς στα λευκά έχει ντυθεί η Θεσσαλονίκη. Μετά την ήττα του Απόλλωνα Λάρισας στην Πάτρα από την Παναχαϊκή με 1-0 (23/2), ο ΝΠΣ Βόλος με νίκη σήμερα θα αυξήσει τη διαφορά από τις ομάδες που τον ακολουθούν.

Ο τεχνικός Χουάν Φεράντο άφησε εκτός αποστολής τους τραυματίες Λούκας Γκαρσία, Βασιλείου, Καραγκιολίδη, Ρούσσο. Αποκλείστηκαν ακόμα οι Ανδρικόπουλος, Κορέλας. Αντίθετα, επιστρέφουν οι Γκαλίτσιος, Κότο.

Η αποστολή: Μπουργάνης, Πίτκας, Ντεντάκης, Πέντα, Δημόπουλος, Πίσπας, Γκαλίτσιος, Ενγκουεμ, Μάντζης, Καμπαγιέρο, Καρρίκι, Ηλιόπουλος, Φράγκος, Κότο, Δόρης, Ουνγιαλίδης, Πίτου Γκαρσία, Κόκκορης, Κόκας.

Το σημερινό παιχνίδι θα διευθύνει ο Παναγιώτης Κουκουλάς από την ΕΠΣ Λέσβου, με βοηθούς τους Γιώργο Πετρίδη από την ΕΠΣ Χίου και τον Μάριο Γκιόση από την ΕΠΣ Θράκης. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Σάββας Σιδηρόπουλος από την ΕΠΣ Έβρου και παρατηρητής ο Δημήτρης Σαββόγλου από την ΕΠΣ Ξάνθης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις