Απόλλων Σμύρνης: Περίπου 10 ομάδες… ενόχλησαν τον Μονεμβασιώτη!

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης θέλει να απεμπλακεί από τον Απόλλωνα, υπάρχει σχεδόν 10 ομάδες οι οποίες τον προσέγγισαν. Δεν το σκέφτεται ο ίδιος.

Στα πέντε χρόνια παρουσίας του στο τιμόνι του Απόλλωνα Σμύρνης έχει καταφέρει να οδηγήσει το καράβι δύο χρονιές στη Super League. Έχει δημιουργήσει γραφεία στολίδι και έφτιαξε ένα πούλμαν που το ζηλεύουν άπαντες.

Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης είναι ένας παράγοντας που πληρώνει στην ώρα του, έχει στόχους και θα ήθελε να δει την ομάδα ψηλά. Είχε πει ότι θα ήθελε σε βάθος 5ετίας, έπρεπε ο Απόλλωνα να παλεύει για την 5άδα. Ήθελε να δημιουργήσει και προπονητικό κέντρο. Ξόδεψε και ξοδεύει πάρα πολλά χρήματα και παίρνει πίσω τίποτα – σε σχέση πάντα με όσα βγάζει από την τσέπη του. 

Σαφώς έχει κάνει τεράστια λάθη, τα οποία του έχουν κοστίσει ακριβά. Τόσο στη δημιουργία μιας ομάδας που θα μεγαλώνει αγωνιστικά και θα χτίζει σιγά σιγά το όραμα για μία από τις ομάδες που θα είναι στις ψηλές θέσεις όσο και οικονομικά. Αυτά τα «σπορ κοστίζουν και μάλιστα πολύ ακριβά.

Ο ίδιος δήλωσε την Πέμπτη (28/2) την παραίτητσή του από την προεδρία του Απόλλωνα. Οι κάκιστες σχέσεις του με μερίδα οπαδών ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Και κάποιοι έσπευσαν να το εκμεταλλευτούν αυτό προσεγγίζοντάς τον να αναλάβει ομάδα από την επαρχία επιπέδου Super και Football League. Ομάδα που θα έχει κόσμο, άρα κι άλλη δυναμική. Ο Απόλλων Σμύρνης είναι μία ομάδα με τεράστια ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όμως, με λιγότερα από 1.000 εισιτήρια σε κάθε ματς δεν πας πουθενά.

Στο δια ταύτα τώρα. Ο Μονεμβασιώτης θέλει να εμπλακεί στα διοικητικά άλλου συλλόγου; Η απάντηση που βγαίνει από τις τάξεις της ομάδας είναι πως όχι. Μάλιστα λέγεται πως περίπου δέκα ομάδες τον ενόχλησαν είτε μέσω του προέδρου τους είτε μέσω τρίτων, με τον ίδιο όμως – τουλάχιστον αυτή τη στιγμή – να έχει στο μυαλό του μόνο το πως θα απεγκλωβιστεί και από τις μετοχές του Απόλλωνα. Πράγμα που δεν είναι εύκολο, μιας κι ουδείς έχει ενδιαφερθεί να πάρει τις μετοχές.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις