“Βλέπουν” τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΘ στον Ολυμπιακό Βόλου

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας διακόπτεται, λόγω των Απόκρεων και θα συνεχιστεί την Κυριακή 17 Μαρτίου. Ωστόσο, το προσεχές Σάββατο στις 16.00 στο Πανθεσσαλικό στάδιο θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, όπου θα αναμετρηθούν ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Αίας Σούρπης, σ’ ένα παιχνίδι γιορτή του ποδοσφαίρου.

Σαφώς και ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί, απέναντι σε μια ομάδα που αγωνίζεται στην Α’ ΕΠΣΘ και η οποία έκανε την έκπληξη, αποκλείοντας από τον τελικό τον Γ.Σ. Αλμυρού, επικρατώντας με 4-3 στον ημιτελικό στο «Αθ. Ραγάζος».

Στον Ολυμπιακό θέλουν να κατακτήσουν το τρόπαιο και αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα το παιχνίδι. Ο Περικλής Αμανατίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Μπάμπη Οικονομόπουλου, ο οποίος αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Αστέρα Ιτέας. Όσον αφορά τον Βαγγέλη Μάντζιο, αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα με τον προσαγωγό, υποβάλλεται σε θεραπεία και θα είναι και πάλι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΑΟ Σελλάνων στις 17 Μαρτίου στο Πανθεσσαλικό.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις