Τρίτη σερί ήττα για τον ΝΠΣ Βόλος

Ο Εργοτέλης πήρε το ντέρμπι με τον ΝΠΣ Βόλος στο Παγκρήτιο, επικρατώντας με 2-0 για την 20η αγωνιστική της Football League.
Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και η κάθε ομάδα είχε από ένα καλό ημίχρονο. Η διαφορά είναι ότι ο Εργοτέλης σκόραρε στο δικό του. Ο ΝΠΣ Βόλος μπήκε πιο δυνατά στο πρώτο μέρος και θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ με τον Κότο στο 23’, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.
Στο δεύτερο μισό του αγώνα, ο Εργοτέλης ήταν πιο ουσιαστικός. Άνοιξε το σκορ στο 53’ με τον Ροβίθη, ενώ ο Έφορντ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 63’.
Αυτή είναι η τρίτη διαδοχική ήττα για τους φιλοξενούμενους, που βλέπουν τη διαφορά να από τους διώκτες τους να μειώνεται στους πέντε βαθμούς, ενώ πριν από δυο αγωνιστικές ήταν στους 11.
Την επόμενη αγωνιστική ο ΝΠΣ Βόλος υποδέχεται τον ΑΟ Τρίκαλα στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης, με την αναμέτρηση να διεξάγεται την Κυριακή 10/3.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Κατσιμήτρος, Μπαχανάκ, Μπουρσέλης, Οικονόμου, Μπάτζιος, Ροβίθης (70′ Kαπνίδης), Μπρους, Κατσούρι (46′ Γροντής), Ιατρούδης, Εφορντ, Μανουσάκης (81′ Χατζηδίμπας).
ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Πίτκας, Πέντα, Ενγκουέμ, Ντεντάκης (65′ Πίσπας), Μάντζης, Καμπαγέρο, Καρρίκι, Ηλιόπουλος, Κότο (78′ Φράγκος), Ουνγιαλίδης, Γκαρσία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις