Νίκη στο Βασδέκειο για Σαρακηνό επί του Ηρακλή

Μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον είχε η αναμέτρηση Ηρακλή- Σαρακηνού, με τη γηπεδούχο ομάδα να ζητά βαθμούς που θα την βοηθήσουν να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη, όσο το δυνατό πιο γρήγορα, επιτυγχάνοντας το στόχο της παραμονής, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που βρήκαν το δρόμο προς τ’ αντίπαλα δίχτυα κι επικράτησαν στο Βασδέκειο με 0-1 το μεσημέρι της Κυριακής.

Η αναμέτρηση γενικά κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα και μοιραία κρίθηκε στο γκολ. Πολύ κοντά στο σκοράρισμα έφτασαν οι γηπεδούχοι που είχαν δυο δοκάρια με Τσουκάλη και Παπαϊωάννου, αλλά δεν μπόρεσαν να τα καταφέρουν.

Έτσι, το τέρμα που έκρινε το νικητή πέτυχε για το Σαρακηνό ο Αλέξανδρος Σιώμος του Γεωργίου στο 55′, με σουτ μέσα από την περιοχή.

Για τους φιλοξενούμενους, να αναφέρουμε ότι αγωνίστηκε ξανά μετά από το σοβαρό τραυματισμό του ο Αλέξανδρος Σιώμος του Αποστόλη, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Σαρακηνού, που είχε σπάσει τα δάχτυλα του χεριού του στο ματς με τον Ρήγα και απουσίαζε για διάστημα περίπου δυο μηνών.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Πολυμέρου, Αλ. Γκίκας (75’ Π. Γκίκας), Τσαντόπουλος, Κικίδης, Καραλής, Στρούγκης, Τσουκάλης, Δημητρίου, Τανός (70΄λ.τρ. Μπατσικώστας), Παπαϊωάννου, Ευαγγέλου

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Κουτσογιάννης, Κουσκουρίδας, Αναστασίου, Ρακής, Μοράλες, Θάνος (46’ Αλ. Απ. Σιώμος), Μπακάλης, Αλ. Γ. Σιώμος (70’ Δαμάσκος), Τζίκας (80’ Κουτσώνας), Σιγαλάκος (85’ Γκάμπας),  Μόσιος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις