Α’ ΕΠΣΘ: Το Φιλμ της 20ης αγωνιστικής (+ πίνακας βαθμολογίας)

Χωρίς εκπλήξεις στην κορυφή της βαθμολογίας,  ολοκληρώθηκε η 20η αγωνιστική για την Α’ ΕΠΣΘ, αφού εύκολα ή δύσκολα οι ομάδες της κορυφής κέρδισαν και συνεχίζουν τη μάχη για την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.


Έτσι, ο Διαγόρας στο δυσκολότερο από αυτά τα παιχνίδια κέρδισε στην έδρα του κάνοντας κι ανατροπή στο σκορ, με 2-1 την Ακρόπολη που εξέφρασε έντονα παράπονα για τη διαιτησία, ο Ρήγας εύκολα επικράτησε με 5-1 του Πρωτεσιλάου στο Βελεστίνο και ο Αίας φορτσάρωντας στο α΄ημίχρονο επικράτησε της Σκιάθου  με 2-0.

Το Σάββατο η Δήμητρα, επίσης είχε επικρατήσει των Μυρμηδόνων με 2-1 στον Πλάτανο, ευκολότερα από ότι δείχνει το τελικό σκορ.

Αντίθετα, το αποτέλεσμα που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση ήταν η νίκη- ξέσπασμα του Μαγνησιακού επι του Πυράσου με 6-3 στο Βασδέκειο, σε αναμέτρηση που οι γηπεδούχοι μετουσίωσαν σε γκολ, τις περισσότερες από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.  

Στα υπόλοιπα αποτελέσματα, ο Σαρακηνός που δεν έπιασε μεγάλη απόδοση, νίκησε στο βασδέκειο με 1-0 τον Ηρακλή, που είχε δυο δοκάρια και η Αγ. Παρασκευή ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Αγ. Άννα, σε μια αναμέτρηση με κακό θέαμα, της οποίας το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις!

Τα αποτελέσματα
Μυρμηδόνες- Δήμητρα 1-2
Ρήγας Φ.- Πρωτεσίλαος 5-1
Μαγνησιακός- Πύρασος 6-3
Αίας- Σκιάθος 2-0
Ηρακλής Β.- Σαρακηνός 0-1
Διαγόρας- Ακρόπολη 2-1
Αγ. Παρασκευή- Αγ. Άννα 2-2

Η βαθμολογία
*Παιχνίδι λιγότερο για Αγ. Άννα και Σκιάθο

Η επόμενη 21η αγωνιστική
Δήμητρα- Πρωτεσίλαος
Πύρασος- Μυρμηδόνες
Σκιάθος- Ρήγας Φ.
Σαρακηνός- Μαγνησιακός
Ακρόπολη- Αίας
Αγ. Άννα- Ηρακλής Β.
Αγ. Παρασκευή- Διαγόρας

Τα ρεπορτάζ της αγωνιστικής
Πατώντας στους συνδέσμους που ακολουθούν, μπορείτε να δείτε τα ρεπορτάζ των αγώνων της Α’ ΕΠΣΘ, για την αγωνιστική που ολοκληρώθηκε.
Ισοπαλία στο φινάλε… για Αγ. Παρασκευή με Αγ. Άννα
Νίκη και κορυφή… για Δήμητρα
Ξέσπασε ο Μαγνησιακός… που νίκησε 6-3 τον Πύρασο
Νίκησε χωρίς να δυσκολευτεί… ο Ρήγας τον Πρωτεσίλαο
Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό… για νίκη του Αίαντα επί της Σκιάθου
Νίκη ανατροπής και… τίτλου για Διαγόρα
Νίκη στο Βασδέκειο για Σαρακηνό επί του Ηρακλή