Κοντά σε συμφωνία με Σέττο ο Ρήγας Φεραίος

Πολύ κοντά στην απόκτηση ενός αξιόλογου ποδοσφαιριστή βρίσκεται ο Ρήγας Φεραίος. Πρόκειται για τον Δημήτρη Σέττο που τα τελευταία χρόνια ανήκε στο ρόστερ της Μαλεσίνας. Ο συγκεκριμένος παίκτης, που έχει γεννηθεί στις 26/10/1992, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως… αντί-Μπίκας, αφού έχει τα χαρακτηριστικά και…

…αγωνίζεται στις ίδιες θέσεις με τον περσινό πρώτο σκόρερ της ομάδας που φέτος θα παίξει στον Θεσπρωτό.
Ο Σέττος μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια επιτυχία στην κορυφή της επίθεσης, αλλά και πίσω από τον σέντερ φορ. Επίσης, μπορεί να δώσει λύσεις και από τα άκρα της γραμμής κρούσης, τόσο από τα δεξιά, όσο και από τα αριστερά. Πρόπερσι στην Μαλεσίνα χρησιμοποιούταν στη θέση του σέντερ φορ, ενώ πέρυσι αγωνιζόταν πίσω από τον Νίκο Λέντα, ως «δεκάρι». Αυτό δεν τον εμπόδισε να σημειώσει 18 τέρματα στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Φθιώτιδας και στη συνέχεια να προσθέσει άλλα τρία γκολ στο ενεργητικό του στα μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική, όπου η Μαλεσίνα αντιμετώπισε τη Χαλκίδα, τη Θήβα και τον Αίολο Καρπενησίου.
Οι άνθρωποι του Ρήγα έχουν συλλέξει πολύ καλές πληροφορίες, τόσο για την αξία όσο και για τον χαρακτήρα του Σέττου, που πριν λίγο καιρό είχε πρόταση και από την ομάδα της Λαμίας. Έτσι, έκαναν κρούση στην Μαλεσίνα και φυσικά και στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει προφορική συμφωνία και εκτός απροόπτου μέχρι την Τετάρτη η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί.
Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις