“Λευκή” ισοπαλία… Μυρμιδόνες με Σαρακηνό

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα ήρθαν Μυρμιδόνες και Σαρακηνός στο γήπεδο του Πλατάνου, σ’ ένα παιχνίδι που το βαθμολογικό ενδιαφέρον ήταν μονόπλευρο και χαρακτηρίστηκε από τις δυνατές μονομαχίες εντός αγωνιστικού χώρου και τον δυνατό αέρα.

Η αναμέτρηση μοιάζει να έχει δύο διαφορετικά ημίχρονα, το πρώτο με ελάχιστες φάσεις όπου οι φιλοξενούμενοι είχαν καθαρά την κυριαρχία χωρίς όμως να δημιουργούν κλασικές ευκαιρίες.

Το β’ μέρος  ήταν πιο ισορροπημένο, υπήρξαν κλασικές ευκαιρίες κι από τις δύο πλευρές κι έδειχνε πως όποιος πετύχαινε το γκολ θα έπαιρνε και το παιχνίδι, κάτι που ωστόσο δεν έγινε, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να παραμείνουν ως το τέλος στη “λευκή” ισοπαλία.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο να πετύχουν κάποιο τέρμα στο 55’ και 60’ όταν ο Φαράντος είχε δύο τετ-α-τετ αλλά απέκρουσε Κοντογιάννης, όπως συνέβη και στο 74’ σε σουτ του Κλουκουτάρα, με τον τερματοφύλακα του Σαρακηνού να αποκρούει με το στήθος.

Στην τελευταία καλή επίθεση για τους γηπεδούχους, ο Μπούρχας από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων της εστίας του Σαρακηνού.

Οι καλύτερες στιγμές για τους φιλοξενούμενους με τον Αλέξανδρο Γ. Σιώμος που κινήθηκε από πλάγια θέση, βγήκε τετ-α-τετ αλλά κόπηκε την τελευταία στιγμή,  με τον Μπακάλη που επιχείρησε ψηλοκρεμαστό πλασέ, πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και με κεφαλιά του Μοράλες μετά από σέντρα του Τζίκα, όπου η μπάλα ακολούθησε πορεία παράλληλη με το τέρμα, ωστόσο κανείς ποδοσφαιριστής του Σαρακηνού δεν βρέθηκε στην κατάλληλη θέση, να τη σπρώξει στα δίχτυα.

ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ: Κοντογεωργάκης, Γκαρνίδης Ακρίβος (70’ λ. τρ. Κοντοβάς)  Κατσαβριάς, Βέργας, Τετριμήδας (80’ Ν. Βούλγαρης) Φαράντος, Δημητρίου, Κλουκουτάρας, (85’ Ν. Μπίνας),  Κ. Μπινας, (65’ Μακρής), Δ. Μπούρχας.

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Κοντογιάννης, Σιγαλάκος (85’ Κουτσώνας), Ντούρο (73’ Χατζάκος), Ρακής, Μοράλες, Γιαμαλής, Μπακάλης, Καλαμάτας, Αλ Απ. Σιώμος, Τζίκας (85 Γκάμπας), Αλ Γ Σιώμος (63’ Κουσκουρίδας)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις