Λ. Μπίλης: «Πιο αισιόδοξος από χθες για τη Νίκη»

Σαν μια καλή προπόνηση και ως μια ευκαιρία για μερικούς ποδοσφαιριστές να δείξουν ότι βρίσκονται κοντά σε αυτό που παρουσίασε η Νίκη Βόλου χθες, χαρακτήρισε ο Λεωνίδας Μπίλης το σημερινό εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι με τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου, που βρήκε νικήτρια την ομάδα της Νίκης με σκορ 2-0. Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των «κυανολεύκων» μετά τη λήξη της αναμέτρησης:

«Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Πυράσου για τη φιλοξενία. Νομίζω ότι προσπαθήσαμε όλοι, έτσι ώστε να γίνει μια καλή προπόνηση. Δεν υπάρχουν συμπεράσματα, όσον αφορά τα αποτελέσματα.

Για εμάς ήταν μια πολύ καλή προπόνηση. Χρησιμοποιήσαμε όλα τα παιδιά που είχαμε στη διάθεση μας και το ίδιο και ο συνάδελφος μου (σσ Στέφανος Ξηροφώτος). Από κάποια παιδιά είμαι ευχαριστημένος, από κάποια άλλα δεν είμαι. Ήταν βασικά αυτά τα φιλικά και σήμερα και χθες. Έμεινα πάρα πολύ ικανοποιημένος από χθες, ήθελα να μείνω και λίγο περισσότερο από σήμερα. Όμως, από χθες είμαι πιο αισιόδοξος για την ομάδα. Το σημερινό φιλικό ήταν μια ευκαιρία για κάποια παιδιά να μου δείξουν, ότι ήταν κοντά σε αυτό που είδαμε χθες. Συνεχίζουμε τη δουλειά».

Για τους Βέργο, Ιβανίδη, Αζίζ και Τάχο, ο Λεωνίδας Μπίλης δήλωσε: «Ο Βέργος, ο Ιβανίδης και ο Αζίζ βοήθησαν στην διαχείριση του παιχνιδιού, κάτι που δεν κάναμε χθες. Έχουμε συμφωνήσει με τον Τάχο. Είναι καλός παίκτης και έχει πάρει την ελευθέρας του. Δούλευε μαζί μας, ήταν και στα φιλικά, αλλά περιμένουμε και τη γνώμη του γιατρού, γιατί είχε ένα πρόβλημα τραυματισμού».

Για τη διακοπή του παιχνιδιού και για τον Στέφανο Ξηροφώτο, ο προπονητής της Νίκης ανέφερε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη διαιτητική τριπλέτα και όσους βοήθησαν στη σημερινή διαιτησία. Πρέπει να βοηθάμε όλοι, ώστε να υπάρχει ομαλή κατάσταση. Το χρειάζεται η Μαγνησία αυτό, έτσι ώστε όλοι να μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Νομίζω ότι βγήκαν κερδισμένες και οι δύο ομάδες που συνεχίστηκε το παιχνίδι και ήμασταν ψύχραιμοι. Βοήθησα πιστεύω και εγώ στο να ηρεμήσω τον συνάδελφο μου (σσ Στέφανος Ξηροφώτος), ο οποίος θέλει να κερδίζει και το σέβομαι απόλυτα. Η δουλειά του έχει γίνει φανερή από πέρσι και δεν έχει κανένα λόγο για να αγχώνεται».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις