“Καθαρά” πρώτος ο Ολυμπιακός Β. ένα γύρο μετά

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με τον Φωκικό στην Άμφισσα ο Ολυμπιακός είχε «γκελάρει», με τους «ερυθρόλευκους» να παίρνουν τον βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις του αγώνα, δίνοντας, τότε, τη δυνατότητα στη Νίκη να πατήσει κορυφή, «πιάνοντας» τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία.

Προχθές, την ίδια αγωνιστική, αλλά ένα γύρο αργότερα, ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα με 6-1 τον Φωκικό, με τη Νίκη να χάνει δύο βαθμούς στην Τσαριτσάνη από τον Οικονόμο (0-0), που έδωσε τη δυνατότητα στην ομάδα του Περικλή Αμανατίδη να αποκτήσει προβάδισμα δύο βαθμών στη «μάχη» της ανόδου. Δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου.

Χρειάστηκε ένας ολόκληρος γύρος για να καταφέρει ο Ολυμπιακός να πάρει «καθαρό» προβάδισμα στο βαθμολογικό πίνακα, καθώς όλο το προηγούμενο διάστημα ή ήταν ισόβαθμος με τη Νίκη ή βρισκόταν πίσω στη βαθμολογία.

Οι «ερυθρόλευκοι» δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου κρατούν την τύχη στα χέρια τους και θα επιδιώξουν να πετύχουν δύο νίκες, με Αχιλλέα Νεοκαισάρειας την προσεχή Κυριακή και Γ.Γ. Αλμυρού την τελευταία αγωνιστική στο Πανθεσσαλικό, για να στεφθούν πρωταθλητές στον 4ο όμιλο, ανεβαίνοντας στη Φούτμπολ Λιγκ.

Σήμερα Τρίτη η ομάδα είχε ρεπό, ενώ η προετοιμασία για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας θα αρχίσει αύριο Τετάρτη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις