Δεν χαλαρώνουν στον Ολυμπιακό Β., προσηλωμένοι στο στόχο

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ολοκληρώνεται την Κυριακή με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται στο Πανθεσσαλικό στάδιο τον Γ.Σ. Αλμυρού. Οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται ένα βαθμό για να «σφραγίσουν» την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ (έχουν διαφορά δύο βαθμών από τη 2η της κατάταξης Νίκη, ενώ υπερτερούν στην ισοβαθμία), ωστόσο, αποκλειστικός στόχος είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών. Προκειμένου να τερματίσουν καθαρά στην πρώτη θέση, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή χρονιά.

Όπως τόνισε και ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Περικλής Αμανατίδης, το κίνητρο της κατάκτησης του πρωταθλήματος και της ανόδου στη Φούτμπολ Λιγκ είναι μεγαλύτερο για τους παίκτες του Ολυμπιακού, σε σχέση με αυτό των ποδοσφαιριστών του Αλμυρού, οι οποίοι έχουν πετύχει το στόχο που είχαν θέσει στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ολυμπιακός παραμένει συγκεντρωμένος στο στόχο, δεν χαλαρώνει την προσπάθεια και αντιμετωπίζει με μεγάλη σοβαρότητα το παιχνίδι της Κυριακής. Χθες η ομάδα είχε ρεπό, ενώ από σήμερα Τετάρτη άρχισε η προετοιμασία για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς. Η τεχνική ηγεσία δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι.

Υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι ετοιμάζονται να δώσουν δυναμικό «παρών» στο Πανθεσσαλικό στάδιο, για να γιορτάζουν μαζί με το ποδοσφαιρικό τμήμα και τη διοίκηση του συλλόγου την επάνοδο της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες, ύστερα από τρία χρόνια περιπλάνησης στα… χωράφια της Γ’ Εθνικής.

Το Πανθεσσαλικό αναμένεται να ζήσει μεγάλες στιγμές την Κυριακή, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να «διψά» να δει και πάλι την ομάδα να ανεβαίνει τις κατηγορίες και να επιστρέφει στη θέση που του αξίζει και του αρμόζει.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις