«Ο ΠΑΟΚ ”βγάζει” τον νέο πρόεδρο της Λίγκας»

Το πάνω χέρι στην εκλογή του επόμενου προέδρου της Σούπερ Λίγκας φαίνεται πως έχει ο ΠΑΟΚ, όπως αναφέρει σήμερα η Live Sport.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο επόμενος ισχυρός άνδρας της διοργανώτριας αρχής πρέπει να είναι ένας τεχνοκράτης με γνώσεις και εμπειρία στο ποδόσφαιρο.

Τα πρώτα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι του Μάκη Γκαγκάτση του ΠΑΟΚ και του Μηνά Λυσάνδρου της ΑΕΚ. Αμφότεροι διαθέτουν το «πακέτο» για να ηγηθούν της επόμενης μέρας στο ποδόσφαιρο, ασχολούνται με την καθημερινότητα δύο από τις «μεγάλες» ομάδες του συνεταιρισμού, είναι νομικοί, έχουν «φρέσκες» ιδέες και διάθεση να προσφέρουν στο άθλημα.

Ο επόμενος πρόεδρος της Λίγκας έχει μία σειρά από σημαντικά θέματα να επιλύσει, όπως τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει, και παράλληλα να βρεθεί η λύση της διεξαγωγής του πρωταθλήματος από την επόμενη σεζόν.

Οι ομάδες θα μειωθούν σε 14, αλλά πρέπει να αυξηθεί με κάποιον τρόπο η διάρκειά του. Η ΑΕΚ έχει καταθέσει την πρόταση για ενδιάμεσο γύρο (Δεκέμβριος – Ιανουάριος), ενώ επανέρχεται το ενδεχόμενο διεξαγωγής πλέι οφ.