“Αεράτος” στην Πάτρα με Παναχαϊκή ο ΝΠΣ Βόλος

Στην Πάτρα με αντίπαλο την Παναχαϊκή αγωνίζεται σήμερα στις 15.00 (ΕΡΤ 3) ο ΝΠΣ Βόλος, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ. Οι «κυανέρυθροι» έχουν εξασφαλίσει την άνοδό τους στη μεγάλη κατηγορία και θα παίξουν χωρίς άγχος, με στόχο να προσθέσουν άλλη μία νίκη στο ενεργητικό τους.
Από το σημερινό παιχνίδι θα απουσιάσει ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, αλλά και της Φούτμπολ Λιγκ, Βασίλης Μάντζης, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες. Επίσης, απόντες θα είναι και οι μακροχρόνια τραυματίες Δημόπουλος, Ουνγιαλίδης, Βασιλείου, Καραγκιολίδης και Ρούσος.
Ο Χουάν Φεράντο δούλεψε όλη την εβδομάδα με τους παίκτες του και δεν αποκλείεται ο Ισπανός τεχνικός να προβεί σε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Αιγινιακό, στο οποίο οι «κυανόλευκοι» πέτυχαν ευρεία νίκη με 6-0.
Η αποστολή του ΝΠΣ Βόλος βρίσκεται από χθες το απόγευμα στην Πάτρα, με τον Χουάν Φεράντο να έχει στη διάθεσή του 19 παίκτες. Αυτοί είναι οι εξής: Μπουργάνης, Ανδρικόπουλος, Ντεντάκης, Πέντα, Πίσπας, Γκαλίτσιος, Ενγκουέμ, Λούκας, Καμπαγιέρο, Καρρίκι, Ηλιόπουλος, Φράγκος, Κότο, Δόρης, Πίτου Γκαρσία, Κορέλας, Κόκκορης, Κόκας, Πίτκας.
Την σημερινή αναμέτρηση ανάμεσα στην Παναχαϊκή και στον ΝΠΣ Βόλος θα διευθύνει ο Χαράλαμπος Τσουκαλάς από την ΕΠΣ Αθηνών, με βοηθούς τους Δημήτρη Τίκα από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας και Άγγελο Πήττα από την ΕΠΣ Ηλείας. Ο Άγγελος Μπακογιάννης από την ΕΠΣ Αθηνών θα είναι ο τέταρτος διαιτητής, ενώ ο Νίκος Σπυράκης από την ΕΠΣ Λακωνίας ορίστηκε παρατηρητής.

Το πρόγραμμα
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ έχει ως εξής:
Σάββατο 13/4
15.00 Παναχαΐκή-ΝΠΣ Βόλος
15.00 Κέρκυρα-Ηρόδοτος
15.00 Αιγινιακός- Πλατανιάς
16.00 Εργοτέλης-Ηρακλής
16.00 Σπάρτη-Δόξα Δρ.
ΑΟΧ Κισσαμικός-Αήττητος 3-0 α.α.
Κυριακή 14/4
15.00 Απόλλων Λ.-Τρίκαλα
16.00 Απόλλων Π.-Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις