Δεν συμπληρώνει 18αδα ο Θησέας με Στυλίδα

Με νίκη θέλει να κλείσει μια πετυχημένη χρονιά ο Θησέας στο αυριανό παιχνίδι με την ήδη υποβιβασμένη Στυλίδα. Το ματς θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Αγριάς και θα αρχίσει στις 4 μ.μ.

Στον Θησέα υπάρχουν αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, οπότε δεν συμπληρώνεται 18άδα. Ο Θανάσης Μπόρας είναι τιμωρημένος με ποινή μίας αγωνιστικής, καθώς συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο προηγούμενο ματς με τον Α.Ο. Σελλάνων. Ο Αποστόλης Χατζησταμάτης βρίσκεται στην Αγγλία για προσωπικούς λόγους, ενώ ο Κώστας Οικονόμου αισθάνεται ενοχλήσεις και φυσικά δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρει. Σε αυτούς προστίθενται οι μόνιμες πλέον απουσίες των Αρκάδιου Δημητριάδη, Μάριου Φουρκιώτη (τραυματίες) και Πέτρου Αγιασιώτη (στρατευμένος).

Πάντως αυτές οι απουσίες δίνουν την ευκαιρία στην τεχνική ηγεσία του Θησέα να χρησιμοποιήσει και τους νεαρότερους παίκτες της ομάδας, που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στα προηγούμενα παιχνίδια.

Οι 16 ποδοσφαιριστές που υπολογίζονται από τον κ. Μπακάλη είναι οι: Αργύρης Κουτσιρίμπας, Αποστόλης Κεφαλάς, Μάρκος Διαμαντόπουλος, Λευτέρης Γιαουπλάρι, Ερρίκος Βαν Ντε Γουίχε, Σπύρος Παναγιώτου, Γιώργος Γαλανόπουλος, Βασίλης Πέτσης, Νίκος Κοτζαθανάσης, Δημήτρης Ζάχος, Γιάννης Κακάλιας, Ηλίας Βλάχος, Αντώνης Φραγκογιάννης, Βαγγέλης Τσιουρής, Δημήτρης Δίντσης, Σταύρος Νιαώτης.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις