Θέλει να γιορτάσει την άνοδο με Αλμυρό ο Ολυμπιακός Β. (pregame)

 

Τρία χρόνια στο υποβαθμισμένο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας είναι πολλά για μια ομάδα με την ιστορία και τη δυναμική του Ολυμπιακού Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» σήμερα στις 4 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό στάδιο, στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Γ.Σ. Αλμυρού, θέλουν να πανηγυρίσουν την επιστροφή τους στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να κερδίσουν τον Αλμυρό, ενώ θα πρέπει να τονίσουμε, πως ακόμη και με ισοπαλία τερματίζουν πρώτοι (υπερτερούν σε ισοβαθμία με τη Νίκη, εφόσον οι «κυανόλευκοι» κερδίσουν στην Κατερίνη τον Πιερικό).


Ωστόσο, κανείς στην ομάδα δεν σκέφτεται το ισόπαλο αποτέλεσμα, με τους παίκτες να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο στόχο, που είναι αποκλειστικά η νίκη και η κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή στον 4ο όμιλο. Ο Περικλής Αμανατίδης δεν επιτρέπει σε κανέναν να χαλαρώνει, δεν σταματά να λέει στους ποδοσφαιριστές πως όλα τα ματς «κρύβουν» παγίδες και δεν θα τους χαρίσει κανείς τίποτα.
Το δικό του δυναμικό «παρών» αναμένεται να δώσει σήμερα και ο κόσμος του Ολυμπιακού, ο οποίος θέλει μετά από δέκα χρόνια να πανηγυρίσει μια άνοδο με την ομάδα, έστω κι αν αυτή είναι στη Φούτμπολ Λιγκ. Η κινητοποίηση είναι μεγάλη και όλα δείχνουν ότι χιλιάδες θα είναι οι φίλαθλοι των «ερυθρολεύκων» που θα βρεθούν στο Πανθεσσαλικό για να πανηγυρίσουν την επικείμενη άνοδο της αγαπημένης τους ομάδας.
Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώθηκε χθες, με τον Περικλή Αμανατίδη να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεσή του. Ο προπονητής του Ολυμπιακού κάλεσε και τους 23 παίκτες της ομάδας να είναι ετοιμοπόλεμοι για το παιχνίδι, ενώ λίγο πριν την αναμέτρηση θα ανακοινώσει την 18αδα του αγώνα.
Πιο συγκεκριμένα οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι οι Γιακουμής, Παλιούρας, Ζάχος, Μπουτζίκος, Καναβός, Πατσής, Παπαϊωάννου, Παπουτσογιαννόπουλος, Οικονομόπουλος, Νικολακάκης, Μαργαρίτης, Ναζίμ, Κόλα, Ριζογιάννης, Ρόκας, Λώττας, Σκοπελίτης, Σερτζίνιο, Καμπλιώνης, Σαχινίδης, Ζγκούρη, Φλίγκος και Μάντζιος.

«Σφυρίζει» ο Αγγελάκης
Την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τον ΓΣ Αλμυρού θα διευθύνει ο Άγγελος Αγγελάκης από την ΕΠΣ Μακεδονίας, με βοηθούς τους Νίκο Τοροσιάδη και Ηλία Παπαδόπουλο, επίσης από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Παρατηρητής ορίστηκε ο Ματθαίος Κοφίτσας από την ΕΠΣ Καρδίτσας.
Ο Αγγελάκης είναι αξιολογημένος διαιτητής Φούτμπολ Λιγκ από το 2011, ενώ την περίοδο 2016-17 ήταν στους πίνακες της Σούπερ Λιγκ. Στο παρελθόν έχει διευθύνει τρία παιχνίδια του Ολυμπιακού. Το πρώτο την περίοδο 2012-13 με τον Παναιτωλικό στο Πανθεσσαλικό (0-0) στις 21/11/2012 για τη Φούτμπολ Λιγκ, το δεύτερο με τον Αστέρα Μαγουλάς, επίσης για την Β’ Εθνική κατηγορία, στο ΕΑΚ Βόλου όπου ο Ολυμπιακός είχε νικήσει με 3-2 για το πρωτάθλημα της περιόδου 2013-14 και συγκεκριμένα στις 12/1/2014, ενώ το τρίτο ήταν πρόπερσι (περίοδος 2016-17) για την Γ’ Εθνική (το μοναδικό που είχε σφυρίξει εκείνη τη χρονιά στην Γ’ κατηγορία), στο οποίο ο Ολυμπιακός είχε χάσε με 0-1 από τον Καραϊσκάκη στο Πανθεσσαλικό (2/4/2017).
Ο εν λόγω ρέρερι είχε σφυρίξει το παιχνίδι Γ.Σ. Αλμυρού-Αναγέννηση Καρδίτσας για την πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος στις 30/9/2018, στο οποίο ο Αλμυρός είχε επικρατήσει με 2-1.

Τα εισιτήρια με Αλμυρό
Η διοίκηση του Ολυμπιακού εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν σήμερα Κυριακή δυναμικό «παρών» στο Παναθεσσαλικό στάδιο, καθώς με νίκη η ομάδα κατακτά την πρώτη θέση στον 4ο όμιλο και στέφεται πρωταθλήτρια, πανηγυρίζοντας την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος έφτασε και η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο σήμερα Κυριακή, στις 16:00, στο Πανθεσσαλικό στάδιο Βόλου, όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει για την 26η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής τον Γ.Σ. Αλμυρού. Οι τιμές εισιτηρίων ανά κατηγορία είναι οι εξής:
-Τιμή εισόδου: 10€
-Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5€
-Άνεργοι (με την επίδειξη του εγγράφου του ΟΑΕΔ ,που αναφέρει την ανεργία και της αστυνομικής ταυτότητας): 5€
Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).
Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνει στο σύνολο της από την 2η πεζογέφυρα και μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold μπορούν να εισέλθουν από την κεντρική είσοδο του Σταδίου κάνοντας χρήση των χώρων στάθμευσης.
Να σημειωθεί ότι απαγορεύεται ρητά η στάση και η στάθμευση στο περιστύλιο του Πανθεσσαλικού Σταδίου, καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.
Την Κυριακή, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο μας χρειάζονται όλους. Θα είμαστε εκεί για να τους επιβραβεύσουμε με το χειροκρότημα μας για την συνολική τους πορεία έως και το τέλος του πρωταθλήματος. Θα είμαστε εκεί για να φωνάξουμε δυνατά μαζί τους την ιαχή Ολυμπιακός. Θα είμαστε εκεί για να βάλουμε το λιθαράκι μας στην προσπάθεια που θα κάνουν εντός του αγωνιστικού χώρου. Δεν πρέπει να λείψει κανένας. Ολυμπιακός Βόλου για πάντα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις