Στο Βόλο από σήμερα τα τελικά των μικτών ομάδων

Από σήμερα Τετάρτη έως το Σάββατο, δεκάδες νεαροί ποδοσφαιριστές από όλη την Ελλάδα βρίσκονται στον Βόλο για τις εκδηλώσεις που διοργανώνει η ΕΠΟ σε συνεργασία φυσικά με την ΕΠΣ Θεσσαλίας και που σκοπό έχουν την προαγωγή του αθλήματος. Στο διάστημα αυτό θα πραγματοποιηθούν και οι ημιτελικοί και τελικοί του πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων, τόσο στους Νέους (Κ16), όσο και στους Παίδες (Κ14).

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ, στην οποία αναφέρονται όλες οι λεπτομέρειες. Το κείμενο είναι το εξής: «Στην Θεσσαλία συγκεντρώνονται από την Πρωτομαγιά αγόρια και κορίτσια απ’ όλη την Ελλάδα, τα οποία θα συμμετάσχουν σε μια ανεπανάληπτη γιορτή αφιερωμένη στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου. Για την ακρίβεια, σαν βασικές δομικές μονάδες του αθλήματος, θα της δώσουν ζωή.

Η εβδομάδα ανάπτυξης ποδοσφαίρου είναι, για πρώτη φορά, γεγονός και θα φιλοξενηθεί στον Βόλο, όπου πρόκειται να διεξαχθούν οι τελικοί των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Προεπιλογής Εθνικών ομάδων Κ14 και Κ16, καθώς επίσης αγώνες προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Γυναικών για παίκτριες Κ15 και ανοιχτές εκδηλώσεις για κορίτσια και αγόρια μέχρι 12 ετών.

Η εβδομάδα ανάπτυξης ποδοσφαίρου παίρνει σάρκα και οστά χάρη στο εν εξελίξει εξαετές πλάνο ανάπτυξης «Μπάλα παντού», που εκπόνησε η Τεχνική Επιτροπή και περιλαμβάνει εξωστρεφείς δράσεις και σαφή μηνύματα, προσβλέποντας στη διάδοση των ευγενών αξιών σε όλα τα κοινωνικά στρώματα, ηλικίες και φύλα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις