Στην τελική ευθεία για Γουόρντεν

Θέμα χρόνου είναι η απόκτηση του Έρικ Γουόρντεν από τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Γκανέζος επιθετικός, ως γνωστόν, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των “ερυθρολεύκων”, οι οποίοι πιστεύουν πως έχει όλα τα προσόντα να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα στη γραμμή κρούσης. Ο Γουόρντεν γνωρίζει…

…άριστα την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα, καθώς έχει αγωνιστεί σε Φωκικό, Λεβαδειακό και Ηρακλή Ψαχνών. Από τη στιγμή που θα αγωνιστεί σε μια ποιοτική ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός Βόλου, ο 23χρονος επιθετικός μπορεί να δείξει τις μεγάλες ικανότητες που διαθέτει. Βεβαια, θα πρέπει πρώτα να μείνει ελεύθερος από τον Λεβαδειακό στον οποίο ανήκει (πέρυσι αγωνίστηκε στον Ηρακλή Ψαχνών ως δανεικός).
Ο Γουόρντεν, σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr, ίσως και σήμερα θα έρθει στο Βόλο για να ολοκληρθωθεί η μεταγραφή και να αρχίσει προπονήσεις με την ομάδα. Από εκεί και πέρα οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού, σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία, κινούνται για την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ και σύμφωνα με πληροφορίες έχει γίνει κρούση σε ικανό μέσο, ο οποίος είναι έμπειρος και γνώστης της κατηγορίας. Εξελίξεις αναμένονται μέσα στην εβδομάδα. Επίσης, θα ξεκαθαρίσει και το θέμα της απόκτησης του νεαρού μέσου Στέφανου Πολύζου από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος όπως όλα δείχνουν αναμένεται να δοθεί ως δανεικός στον Ολυμπιακό Βόλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις