Αποφασίζει ο Χαραλαμπίδης για το ποιοι θα φύγουν

Τις οριστικές του αποφάσεις αναμένεται να πάρει ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, όσον αφορά τους παίκτες που θα αποχωρήσουν από τον Ολυμπιακό Βόλου και οι οποίοι θα δοθούν, ως δανεικοί, σε άλλες ομάδες. Οι Γιάννης Αραπίτσας και Άγγελος Κολημήτρας οδεύουν προς Ρήγα Φεραίο…

(ο πρώτος σίγουρα, ενώ ο δεύτερος ίσως δοθεί σε άλλη ομάδα), ενώ από τους “ερυθρόλευκους” θα αποχωρήσει και ο Νίκος Ντινόπουλος. Ο νεαρός επιθετικός ανήκει στο ρόστερ του Ολυμπιακού, ωστόσο, κάποιο πρόβλημα υγείας δεν του επέτρεψε να ξεκινήσει προετοιμασία με την ομάδα. Άμεσα ο Ντινόπουλος θα είναι σε θέση να προπονηθεί και πάλι και στον Ολυμπιακό ετοιμάζονται να τον παραχωρήσουμε με τη μορφή δανεισμού, προκειμένου να πάρει εμπειρίες και να επιστέψει πιο έτοιμος στην ομάδα.
Από εκεί και πέρα ο νεαρός Κώστας Αλαμάνης θα παραμείνει, όπως όλα δείχνουν, στο ρόστερ του Ολυμπιακού, όπως και ο Δημήτρης Κεσίδης. Σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr αναμένεται να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό ένας ακόμη ποδοσφαιριστής, που δεν ανήκει στην κατηγορία των νεαρών παικτών, όπως οι παραπάνω. Εξελίξεις αναμένονται εντός της εβδομάδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις