Ακόμη τρία φιλικά για τη Νίκη Βόλου

Η Νίκη Βόλου ανακοίνωσε σήμερα (Τρίτη, 25/8) τρία νέα φιλικά παιχνίδια. Το Σάββατο 29 Αυγούστου η «κυανόλευκη» ομάδα θα αντιμετωπίσει σε εκτός έδρας αγώνα την ΑΕ Διμηνίου. Στις 6/9 θα αναμετρηθεί στην Τσαριτσάνη με τον τοπικό Οικονόμο, ενώ μετά από ακριβώς μία εβδομάδα θα αγωνιστεί στο Γήπεδο Παντελής Μαγουλάς απέναντι στην ΑΕ Φαρκαδόνας. Αναλυτικά οι σχετικές ανακοινώσεις από την επίσημη σελίδα της Νίκης:

Για το φιλικό με την ΑΕ Διμηνίου: «Το Σάββατο 29/08/2015 θα διεξαχθεί στο γήπεδο Διμηνίου φιλικός αγώνα με την Α.Ε.Διμηνίου. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:00 και είναι στο πλαίσιο της συμφωνίας των δύο ομάδων για την παραχώρηση στην ομάδα μας του ποδοσφαιριστή Σπύρου Αναστασίου».

Για το φιλικό με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης: «Την Κυριακή 06/09/2015 και ώρα 18:00 θα δοθεί αγώνας προετοιμασίας στην Τσαριτσάνη, με αντίπαλο την ομάδα του Οικονόμου Τσαριτσάνης».

Για το φιλικό με την ΑΕ Φαρκαδόνας: «Την Κυριακή 13/09/2015 στο γήπεδο Π. Μαγουλάς θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας προετοιμασίας με φιλοξενούμενη την ομάδα της Α.Ε. Φαρκαδόνας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις