Για το θαύμα στην Τουρκία ο Ατρόμητος

Το θαύμα που θα τον οδηγήσει στους ομίλους του Europa League αναζητά ο Ατρόμητος στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στη Φενέρμπαχτσε (21:00) μετά το 0-1 της προηγούμενης εβδομάδας στο Περιστέρι. Μετά το Αλκμάαρ, το Σαράγεβο και τη Στοκχόλμη, ο Ατρόμητος ψάχνει το τέταρτο σερί διπλό του…

…στην Ευρώπη. Αυτή τη φορά το έργο του είναι πιο δύσκολο καθώς καλείται να ανατρέψει το 0-1 του Περιστερίου απέναντι στην πολυδιαφημισμένη Φενέρ των πολλών αστέρων.
Η ψυχολογία των παικτών του Ατρομήτου είναι η καλύτερη δυνατή κυρίως λόγω της εμφάνισής του στο πρώτο ματς, όπου αν δεν ήταν η διαιτησία του Ορσάτο, ίσως να είχαν πάει τώρα στην Τουρκία με άλλο αποτέλεσμα και ίσως με άλλον αέρα στο «Σουκρού Σαράτσογλου».
Ο Μιχάλης Γρηγορίου θα παρατάξει την ομάδα του με το 4-3-3 και την ενδεκάδα να είναι η ίδια με εκείνη του πρώτου αγώνα. Την εστία των Περιστεριωτών θα υπεσπαστιστεί ο Γκορμπούνοφ, με την άμυνά του να αποτελείται από τους Κιβρακίδη (δεξιά), Φυτανίδη, Λαζαρίδη (στόπερ), Μπιτόλο (αριστερά). Στη μεσαία γραμμή την τριάδα συνθέτουν οι Γοδόι, Ουσέρο, Γκαρσία και πιο μπροστά οι Ούμπιδες (δεξιά), Μαρσελίνιο (αριστερά) και Ναπολεόνι (κορυφή).
Την αποστολή του Ατρομήτου συμπληρώνουν οι Μπάρκας, Κούρος, Μπρίτο, Λε Ταλέκ, Μπάλλας, Λημνιός, Θεολόγου, Νάτσος. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Κοντοές και Εμπόου.
Από την άλλη ο Βίτορ Περέιρα ο οποίος δεν θα βρίσκεται πάλι στον πάγκο λόγω τιμωρίας έχει δώσει την εντολή στον βοηθό του Αλμέιδα να παρατάξει την Φενέρμπαχτσε με το 4-4-2. Ο Ντεμιρέλ θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια με την τετράδα της άμυνας να συνθέτουν οι Καλντιρίμ (δεξιά), Μπα, Κίαερ (στόπερ), Οζμπαϊράκλι (αριστέρα). Την τετράδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Μεϊρέλες, Σόουζα, Νάνι (δεξιά), Ντιέγκο (αριστερά) και στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσουν ο Σο με τον Φαν Πέρσι.
Την αποστολή της Φενέρ συμπληρώνουν οι Τασκιράν, Φαμπιάνο, Τοπάλ, Φερναντάο, Ζεϊμπέκ, Σεν, Κάντλετς, Ποτούκ, Τσανέρ. Εκτός έμειναν οι Γκιονούκ και Άλβες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις