Ηρακλής: Γλίτωσε το -33, αλλά πρέπει να βρει λύσεις

Ο Ηρακλής απέφυγε την άμεση αφαίρεση βαθμών, αλλά ο κίνδυνος της ποινής παραμένει.

Για το ξεκίνημα της νέας σεζόν μετατέθηκε το πρόβλημα της αφαίρεσης βαθμών του Ηρακλή και η διοίκηση καλείται να βρει λύσεις. Οι δώδεκα παλιοί παίκτες της ομάδας, που ζητούσαν τα δεδουλευμένα τους ή αφαίρεση βαθμών από τον Γηραιό αποφάσισαν να… βάλουν πλάτη και ζήτησαν αναβολή. Με την επικύρωση της βαθμολογίας της Football League την προσεχή Τρίτη, το πρόβλημα μετατίθεται, αλλά η ανάγκη για λύση είναι επιβεβλημένη.

Ο Ηρακλής τερμάτισε 11ος και θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη νέα Football League, μιας και η ΕΠΟ δεν δείχνει την πρόθεση να αυξήσει τις ομάδες στη Super League 2. Η διοίκηση των «κυανόλευκων» καλείται να βρει λύσεις το επόμενο διάστημα για το θέμα των οφειλών, καθώς αν το πρόβλημα μετατεθεί για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, θα υπάρξει πρόβλημα και με τη φορολογική ενημερότητα της ΠΑΕ.

Για να αποφύγει την ποινή των -36 βαθμών, που θα ενεργοποιηθεί με την έναρξη της νέας σεζόν εάν δεν τακτοποιηθούν οι οφειλές, ο Ηρακλής πρέπει να ξεκινήσει ουσιαστικές επαφές με τους πιστωτές. Εξάλλου, ήδη ο Γηραιός θα ξεκινήσει στο νέο πρωτάθλημα με -3, λόγω της βέβαιης αποτυχίας στη διαδικασία της αδειοδότησης.