Με ΑΕ Διμηνίου συνεχίζει την προετοιμασία η Νίκη (29/8, 18:00)

Με φιλικό κόντρα στην ΑΕ Διμηνίου συνεχίζει την προετοιμασία της η Νίκη Βόλου. Ο Λεωνίδας Μπίλης έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει και να τεστάρει ποδοσφαιριστές που δεν θα πάρουν λεπτά συμμετοχής στον αυριανό αγώνα με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας. Η φιλική αναμέτρηση έχει το χαρακτήρα φιλανθρωπικού χαρακτήρα καθώς μέρος των εσόδων θα δοθούν στο Γηροκομείο Βόλου και παράλληλα αποτελεί μέρος της συμφωνίας μεταξύ των δύο ομάδων για την παραχώρηση του Σπύρου Αναστασίου στην Νίκη Βόλου.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Διμηνίου με ώρα έναρξης, τις 18:00 και τιμή εισιτηρίου τα 5 ευρώ.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Γιώργος Κούστας μετά από σχετική παραχώρηση της ΕΠΣΘ και πρωτοβουλία της αρμόδιας επιτροπής, της οποίας επικεφαλής είναι ο Μίλτος Καλόγηρος.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΘ για τους διαιτητές της φιλικής αναμέτρησης: «Η ΕΠΣ Θεσσαλίας, πάντα πιστή στις αρχές και τις αξίες της, στηρίζει έμπρακτα τον φιλανθρωπικό αγώνα για το Γηροκομείο Βόλου, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29/8/2015 και ώρα 18:00 μεταξύ των ομάδων ΑΕ ΔΙΜΗΝΙΟΥ – ΝΙΚΗ Β. στο γήπεδο Διμηνίου.

Για το λόγο αυτό η ΤΕΔ/ΕΠΣΘ και ο Πρόεδρος της κ. Μίλτος Καλόγηρος όρισε τους παρακάτω Διαιτητές, οι οποίοι θα προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους.
Διαιτητής : Κούστας Γ., Α’ Βοηθός : Μπέλλου Ε., Β’ Βοηθός : Τσολακίδης Γ».

Τον αγώνα όπως τον προλόγισαν και ανακοίνωσαν τα δύο σωματεία:

Η ανακοίνωση της ΑΕ Διμηνίου: «Με ένα μεγάλο φιλικό ξεκινά η ομάδα μας την αγωνιστική της προετοιμασία κόντρα στην Ιστορική Νίκη Βόλου, στο Διμήνι. Η ομάδα της Νέας Ιωνίας φέτος θα αγωνιστεί στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία. Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό τεστ για την Α.Ε.Δ, κόντρα σε μία ομάδα που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία της.
Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 29/8 και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Διμηνίου, με οικονομική ενίσχυση 5€, μέρος των οποίων θα διατεθούν για τις ανάγκες του Γηροκομείου Βόλου.
Να είστε όλοι εκεί….»

Η ανακοίνωση της Νίκη Βόλου: «Το Σάββατο 29/08/2015 θα διεξαχθεί στο γήπεδο Διμηνίου φιλικός αγώνα με την Α.Ε.Διμηνίου. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:00 και είναι στο πλαίσιο της συμφωνίας των δύο ομάδων για την παραχώρηση στην ομάδα μας του ποδοσφαιριστή Σπύρου Αναστασίου».