Ανακοινώνεται η ημερομηνία της Γ.Σ. του Ολυμπιακού Β.

Συνεδριάζει σήμερα το απόγευμα (29/5) το διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 με θέμα συζήτησης τον ορισμό ημερομηνίας της γενικής συνέλευσης του συλλόγου, προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες για τη σύσταση ΠΑΕ.
Όπως έχουμε τονίσει, η πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής της γενικής συνέλευσης είναι η 12η Ιουνίου, ενώ ακούστηκαν και άλλες δύο ημερομηνίες. Συγκεκριμένα η 10η Ιουνίου (ημέρα Δευτέρα), καθώς και η 19η Ιουνίου. Μέχρι την Γ.Σ. θα έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις της διοίκησης του Ερασιτέχνη με τα άτομα που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον να αναλάβουν τη νέα ΠΑΕ. Ήδη ο πρόεδρος του συλλόγου, Νίκος Τσεκούρας, έχει έρθει σε επαφή με παράγοντες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να ασχοληθούν με τα διοικητικά του Ολυμπιακού και σύμφωνα με πληροφορίες, οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο και άμεσα αναμένονται εξελίξεις. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας είναι πολύ πιθανό να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο και στη γενική συνέλευση να παρουσιαστεί στα μέλη του συλλόγου η πρόταση από τα άτομα που θα αναλάβουν να «τρέξουν» την ομάδα τη νέα χρονιά και τα οποία θα καλύψουν το μετοχικό κεφάλαιο της υπό σύσταση ΠΑΕ.
Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού περιμένουν να δουν αν σ’ αυτό το σχήμα θα είναι και ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος, ο οποίος ήταν αυτός που είχε τη διοικητική ευθύνη του ποδοσφαιρικού τμήματος στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε και στο οποίο ο Ολυμπιακός κατέκτησε την πρώτη θέση στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, ανεβαίνοντας στη Φούτμπολ Λιγκ. Οι πληροφορίες αναφέρουν, πως ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος θα έχει και φέτος λόγο στον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας, καθώς έχει άριστες σχέσεις με τον βασικό χρηματοδότη της ομάδας, εφόσον αυτός αναλάβει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις