Σε πλήρη εξέλιξη ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον ΝΠΣ Βόλος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΝΠΣ Βόλος, ενόψει της… παρθενικής του συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ της νέας περιόδου. Η διοίκηση του συλλόγου, σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία κινούνται στη δημιουργία του ρόστερ και όπως είναι φυσικό, λόγω των αυξημένων απαιτήσεων της κατηγορίας, θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές.
Οι «κυανέρυθροι» κινούνται με άκρα μυστικότητα, τόσο την ελληνική όσο και στην ξένη ποδοσφαιρική αγορά, έχουν «τσεκάρει» αρκετούς ποδοσφαιριστές, ενώ είναι πολύ πιθανό η ομάδα να «ψωνίσει» από την Ισπανία, με τον προπονητή Χουάν Φεράντο να έχει δει αρκετούς υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, από το ταξίδι του στην χώρα της Ιβηρικής και να κάνει τις προτάσεις τους στη διοίκηση.
Παράλληλα, ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Άκης Πέτρου, ως γνωστόν παρακολούθησε στην Ελβετία το τουρνουά ποδοσφαίρου (U19) FIFA Youth Cup, το οποίο διοργάνωσε υπό την αιγίδα της η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.
Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το τοπίο, όσον αφορά τους παίκτες που θα μείνουν στην ομάδα από το περσινό ρόστερ. Δεν πρόκειται να ανανεωθεί η συνεργασία με τους Πίτου Γκαρσία, Κάρλες Κότο και Λούκας Γκαρσία, ενώ ανοιχτό είναι το θέμα της παραμονής των Πέντα και Ηλιόπουλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις