Το σπαρακτικό αντίο της συζύγου του Ρέγιες: “Μου πήρες την όρεξη να ζήσω”

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινή γνώμη στην Ισπανία από την απώλεια του Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου (1/6) μετά από τροχαίο λίγα χιλιόμετρα έξω από τη γενέτειρά του.
Ο πρώην ποδοσφαιριστής των Σεβίλλης, Ατλέτικο, Άρσεναλ, Ρεάλ, Μπενφίκα, Εσπανιόλ, Κόρδοβα και Εξτρεμαδούρα βύθισε σε θλίψη και θρήνο ολόκληρη την Ισπανία, ενώ το φέρετρο τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα την Κυριακή (2/6) στο “Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν”, το γήπεδο της ομάδας που δόξασε κι από το κοινό της οποίας δοξάστηκε σε δύο τετραετείς θητείες (2000-2004, 2012-2016) κατακτώντας τρία Europa League.
Όλοι οι συμπαίκτες του στην Εξτρεμαδούρα, την ομάδα που αγωνιζόταν φέτος, της Σεβίλλης αλλά και της Μπέτις (οι Μόντσι και Χοακίν ήταν απαρηγόρητοι), της Ρεάλ Μαδρίτης (Φλορεντίνο Πέρεθ, Εμίλιο Μπουντραγκένιο, Σέρχιο Ράμος και Ραούλ), η πρώτη σύζυγός του Άνα μαζί με τον 11χρονο γιο τους ήταν στο γήπεδο της Νερβιόν σε μια φορτισμένη ατμόσφαιρα.
Το ύστατο χαίρε στον Ρέγιες είναι προγραμματισμένο για τη Δευτέρα (3/6) στην γενέτειρά του Ουτρέρα, στην οποία πήγαινε όταν το όχημα που οδηγούσε και στο οποίο επέβαιναν άλλα δύο άτομα έφυγε εκτός πορείας με αποτέλεσμα να χάσουν όλοι τη ζωή τους.
Η σύζυγός του, Νοέλια Λόπεθ, ραγίζει καρδιές με το αντίο της. “Μου παίρνεις την όρεξη να ζήσω, βοήθησέ με να μεγαλώσω τα κορίτσια μας”, αναφέρει μεταξύ άλλων για τον σύζυγό της, τον οποίον θα θυμάται μέσα από τα δύο κορίτσια που απέκτησαν, Νοέλια και Τριάνα.
“Αγάπη της ζωής μου, δεν μπορώ ν’ αντέξω αυτόν τον πόνο, πόσο μόνες μας αφήνεις. Μου παίρνεις την όρεξη να ζήσω. Σήμερα πρέπει να σε αποχαιρετίσω, αλλά δεν έχω δυνάμεις, θα σου πω ένα εις το επανιδείν γιατί εγώ κι εσύ θα είμαστε αιώνια μαζί.
Περίμενέ με ζωή μου, θα είμαστε ξανά οικογένεια όπου θα βρίσκεσαι. Βοήθησέ με γκορδίτο (παρατσούκλι του Ρέγιες) γιατί δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή χωρίς εσένα. Βοήθησέ με να μεγαλώσω τα κορίτσια μας. Δώσε μου δύναμη, αυτή που δεν έχω. Θα σε σκεφτόμαστε και θα ζεις πάντα στις καρδιές μας. Μας έδωσες την καλύτερη ζωή και μας αφήνεις τις καλύτερες αναμνήσεις. Στα μάτια της Νοέλια θα με κοιτάς και στο χαμόγελο της Τριάνα θα χαμογελάς μαζί μου. Σε αγαπώ και θα σε αγαπώ για πάντα”, ήταν το περιεχόμενο της σπαρακτικής κάρτας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις