«Θα δει πολύ καλό ποδόσφαιρο ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου»

Μετά τη λήξη της φιλικής αναμέτρησης του Ολυμπιακού Βόλου με τον Τύρναβο στο Δημοτικό Γήπεδο Τυρνάβου που βρήκε νικητές τους «ερυθρόλευκους» με 4-0, ο Απόστολος Χαραλαμπίδης μίλησε για το παιχνίδι, την προετοιμασία, τον κόσμο του Ολυμπιακού, τα επόμενα φιλικά της ομάδας, αλλά και για τους Φερνάντεζ, Γουόρντεν, Πολύζο και Διαμαντόπουλο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των «ερυθρόλευκων»:

Για το παιχνίδι, την προετοιμασία και τον κόσμο ανέφερε: «Ήταν ένα τεστ καλό. Είμαστε ακόμα στην προετοιμασία. Ξέρουμε τι κάνουμε και θέλω να πω στον κόσμο να μην ανησυχεί. Αυτό που έχει στο μυαλό του για την ομάδα θα το δει. Είμαστε κουρασμένοι. Τα παιδιά έκαναν πολύ καλή δουλειά σε ολόκληρη την προετοιμασία. Να είναι σίγουρος ο κόσμος ότι θα δει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Δείξαμε ένα δείγμα σήμερα. Πήγαμε αρκετά καλά σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό. Παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα θα δένει. Υπολογίζω σε όλα τα παιδιά, δεν υπάρχουν βασικοί και αναπληρωματικοί. Θεωρώ ότι με τη δουλειά που έχει γίνει και γίνεται στο γήπεδο πως θα καταφέρουμε να παρουσιάσουμε φέτος ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο».

Για τον Ντάριο Φερνάντεζ τόνισε: «Είναι ένας παίκτης με πολύ εμπειρία και με μεγάλη προσωπικότητα. Θα βοηθήσει σίγουρα την ομάδα. Σήμερα έπαιξαν κάποιοι μικροί και ήθελα από τον Ντάριο να τους καθοδηγεί».

Για τα επόμενα φιλικά του Ολυμπιακού είπε: «Έχουμε ένα φιλικό με τον Ρήγα Φεραίο και ακόμα ένα με ομάδα της Μαγνησίας (σσ Πύρασος). Επίσης, μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος υπολογίζω πως θα παίξουμε ακόμη δύο φιλικά».

Για τους Γουόρντεν, Πολύζο και Διαμαντόπουλο επεσήμανε: «Ο Γουόρντεν και ο Πολύζος έχουν αποκτηθεί και είναι παίκτες της ομάδος. Τους περιμένουμε. Περιμένουμε και τον Διαμαντόπουλο. Πιστεύουμε πάρα πολύ σε αυτούς και θεωρώ ότι θα βοηθήσουν πάρα πολύ στο να πάει η ομάδα καλά».

Επίσης, διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του Δημήτρη Μπιτολά από το φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Τύρναβο εδώ: Φιλική τεσσάρα στον Τύρναβο

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις