Χατζηδάκης: «Θα γίνει ανάλυση κόστους-οφέλους των συμβολαίων της ΕΡΤ»

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης, μίλησε για το θέμα της κατασκευής γηπέδου στον Βοτανικό, αλλά και για τα τηλεοπτικά συμβόλαια της ΕΡΤ.

Όσα δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94,6 σχετικά με τα συμβόλαια που έχει υπογράψει η ΕΡΤ με τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ:

Για την ΕΡΤ και τα συμβόλαια με τις επτά ομάδες: «Δεν πάμε να κλείσουμε την ΕΡΤ αλλά την εξυγιάνουμε. Να σταματήσουν οι κυβερνήσεις να παίζουν τα παιχνίδια με την ΕΡΤ. Δεν θα πω ότι εμείς είμαστε αναμάρτητοι αλλά εδώ οι άνθρωποι πάτησαν γκάζι και το τερμάτισαν. Πρέπει μετά να βρούμε μία δίκαιη λύση για τον Έλληνα φορολογούμενο. Δεν είναι στόχος μας να υπονομεύσουμε το πρωτάθλημα αλλά ασφαλώς το θέμα είναι να γίνει μία ανάλυση κόστους – οφέλους».

Επίσης ο κ. Χατζηδάκης μίλησε για τα Ολυμπιακά Ακίνητα και τον τρόπο που δεν θα επιβαρύνουν το ελληνικό δημόσιο: «Είναι ένα τεράστιο θέμα με γιγαντιαίες ευθύνες για όλες τις κυβερνήσεις. Να βγει μπροστά ένας τεχνοκράτης που θα δουλέψει με χρονοδιαγράμματα. Δεν μπορεί να παίζουμε άλλο. Δεν έχω κανέναν δισταγμό να δοθούν σε ιδιώτη αυτά τα ακίνητα για εκμετάλλευση. Το κράτος μπορεί να βγάλει έσοδα από αυτή την υπόθεση».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις