Άγνωστο το ποσό των εγγυημένων εσόδων για τον Ολυμπιακό Β.

Το τί θα ισχύσει στο νέο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, ποια θα είναι τα εγγυημένα έσοδα, τι θα ισχύσει με τα έξοδα διαιτησίας, αλλά και με τις μετακινήσεις των ομάδων στα νησιά, όλα είναι ανοιχτά. Στην πρόσφατη συνάντηση που είχαν οι εκπρόσωποι των ομάδων της Φούτμπολ Λιγκ με τον Γιώργο Βασιλειάδη, παρουσία και του προέδρου της Λίγκας, Λεωνίδα Λεουτσάκου, ειπώθηκε πως τα έξοδα της διαιτησίας θα τα καλύψει η Λίγκα, μέσω χρημάτων από την Σούπερ Λιγκ 2, ωστόσο, επίσημα δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό, ενώ παραμένει άγνωστο, αν οι μετακινήσεις των ομάδων στα νησιά θα γίνεται με μικρό οικονομικό κόστος, αφού πρώτα η Λίγκα έρθει σε συμφωνία με κάποια ναυτιλιακή εταιρεία.
Όλα τα παραπάνω είναι θέματα που απασχολούν τις ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ, ενώ θυμίζουμε πως έχει συσταθεί εξαμελής επιτροπή από εκπροσώπους των ομάδων (σ’ αυτή την επιτροπή μετέχει και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου Νίκος Τσεκούρας), η οποία θα κάνει τις επαφές, προκειμένου οι ομάδες να έχουν γραπτώς στα χέρια τους, όλα όσα έχουν να κάνουν με τα εγγυημένα έσοδα, αλλά και τα έμμεσα έσοδα, για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Μάλιστα, όπως τονίζουν οι ομάδες, δεν θα υπογράψουν την προκήρυξη του πρωταθλήματος, αν δεν τηρηθούν οι συμφωνίες. Δημιουργείται ένα σοβαρό ζήτημα για τα άτομα που θα θελήσουν να κάνουν μπροστά και να αναλάβουν να διοικήσουν τις ομάδες, όταν οι ίδιοι και οι συνεργάτες τους δεν γνωρίζουν ποια θα είναι τα πραγματικά (εγγυημένα) και τα έμμεσα έσοδα (διαιτησία, μετακινήσεις), προκειμένου στη συνέχεια να κάνουν τον προγραμματισμό και τον προϋπολογισμό της χρονιάς.
Όλα τα παραπάνω απασχολούν, όπως είναι φυσικό και τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος οδεύει στη γενική συνέλευση της 12ης Ιουνίου, όπου θα μπει το νερό στο αυλάκι για τη σύσταση της ΠΑΕ. Το προσεχές διάστημα θα φανεί ποιος θα δείξει έμπρακτο ενδιαφέρον για την αγορά των μετοχών, αναλαμβάνοντας το βάρος να λειτουργήσει την ομάδα και να δώσει όραμα στον κόσμο του Ολυμπιακού για νέες επιτυχίες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις