Μετά τη Γενική Συνέλευση θα… τρέξουν τα θέματα στον Ολυμπιακό Β.

Μετά την αυριανή (12/6) Γενική Συνέλευση του Ολυμπιακού Βόλου, όπου θα δρομολογηθούν οι κινήσεις για την σύσταση της ΠΑΕ, θα προχωρήσουν και τα θέματα στην ομάδα, που έχουν να κάνουν με τον σχεδιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, που θα βρει τους «ερυθρόλευκους» και πάλι σε επαγγελματική κατηγορία, αυτή της Φούτμπολ Λιγκ.
Το θέμα του προπονητή, όπως έχουμε τονίσει, είναι ανοιχτό, με τους ανθρώπους που ετοιμάζονται να αναλάβουν τον Ολυμπιακό να εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις προπονητών (έχουν ακουστεί τα ονόματα των Κώστα Ανυφαντάκη, Σάκη Τσιώλη), ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά, αν θα παραμείνει στην ομάδα ο Περικλής Αμανατίδης, τον οποίο έχει προσεγγίσει ο ΑΟ Τρίκαλα.
Όσον αφορά τον καταρτισμό του ρόστερ, αλλαγές είναι λογικό να υπάρξουν. Κι αυτό, καθώς κάποιοι ποδοσφαιριστές εκ των πραγμάτων θα αποχωρήσουν από την ομάδα και κάποιο άλλοι θα έρθουν στη θέση τους. Σίγουρα, η διοίκηση που θα προκύψει στον Ολυμπιακό, θα φροντίσει να κρατήσει στην ομάδα το μεγαλύτερο μέρος του περσινού βασικού κορμού και τους παίκτες εκείνους που έκαναν καλή χρονιά και δείχνουν πως μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα και τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπου οι απαιτήσεις θα είναι αυξημένες.
Αν εξαιρέσουμε τον Κώστα Φλίγκο, ο οποίος ο ίδιος προανήγγειλε την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων που δεν του επιτρέπουν να αγωνιστεί σ’ ένα πιο απαιτητικό πρωτάθλημα, όπως είναι αυτό της Φούτμπολ Λιγκ, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποιοι παίκτες θα αποχωρήσουν.
Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί δυναμικά την ξένη ποδοσφαιρική αγορά, προκειμένου να αποκτηθούν αξιόλογοι ξένοι παίκτες, ικανοί να κάνουν τη διαφορά στην ομάδα. Θυμίζουμε, πως την περσινή χρονιά οι ξένοι ποδοσφαιριστές που διέθετε η ομάδα ήταν οι Ντέιβιντ Ναζίμ και Σερτζίνιο, καθώς ο Λεάντρο είχε αποχωρήσει τον περασμένο Ιανουάριο από την ομάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις