Ανανέωσε ο Θωμαΐδης με Δήμητρα

Στη Δήμητρα Ευξεινούπολης συνεχίζεται ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν. Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Μιχάλη Ανδρωνά και με τον αρχηγό Δημήτρη Στεφανή, η επόμενη ανανέωση δεν θα μπορούσε να μην είναι αυτή του Πέτρου Θωμαΐδη.

Ο δυναμικός ανασταλτικός μέσος ήταν πέρυσι βασικός πυλώνας της εξαιρετικής πορείας της Δήμητρας. Μάλιστα είχε και τις περισσότερες συμμετοχές από κάθε άλλο συμπαίκτη του. Ο Θωμαΐδης αγωνίστηκε σε 25 παιχνίδια και σημείωσε έξι τέρματα.

Η προσφορά του εκτιμήθηκε από τη διοίκηση του συλλόγου και γι’ αυτό είναι ένας από τους πρώτους παίκτες που κλήθηκε για την ανανέωση της συνεργασίας.

Η επίσημη ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η διοίκηση της Α.Ε. Δήμητρας Ευξεινούπολης, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Θωμαΐδη Πέτρο. Ο παίκτης με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής στο περσινό πρωτάθλημα για λογαριασμό του συλλόγου μας, θα αποτελέσει και για τη νέα σεζόν πολύτιμο εργαλείο δύναμης και αξιοπιστίας, στο δυναμικό που θα έχει στα χέρια του ο Μιχάλης Ανδρωνάς. Ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις