Το “κόλπο” της Σίτι για να κάνει δικό της τον Ζοάο Φέλιξ

Πολλές είναι οι ομάδες που διεκδικούν το αστεράκι της Μπενφίκα, Ζοάο Φέλιξ. Ωστόσο, στην Αγγλία θεωρούν πως τρία είναι τα κλαμπ που προπορεύονται στην κούρσα της διεκδίκησης του ανερχόμενου ποδοσφαιριστή.

Πρόκειται για τις Σίτι, Γιουνάιτεντ και Ατλέτικο. Οι Μαδριλένοι, μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τα όσα μεταφέρει ο τοπικός Τύπος πιστεύουν ότι έχουν το πάνω χέρι για να πείσουν τον παίκτη να εγκαταλείψει την Λισαβόνα και να μετακομίσει στην ισπανική πρωτεύουσα.
Η Mirror από την άλλη μεταφέρει ότι ο Γκουαρδιόλα και οι άνθρωποι της Σίτι σκοπεύουν να κάνουν κίνηση, τέτοια, που κανείς δεν θα μπορέσει να “χτυπήσει” τον παίκτη. Οι “Πολίτες”, λοιπόν, φέρονται έτοιμοι να καταβάλουν τη ρήτρα στην Μπενφίκα που ξεπερνά τα 100.000.000 ευρώ, έπειτα να πληρώνουν τον Πορτογάλο κοντά στις 110.000 ευρώ την εβδομάδα, ενώ κατά την πρώτη σεζόν της απόκτησής του θα τον αφήσουν να παίξει μπάλα στους “αετούς” ως δανεικός.

Όλα αυτά, βέβαια, “πατάνε” στις δηλώσεις του προέδρου της Μπενφίκα, Λουίς Φελίπε Βιέιρα ο οποίος είπε ότι υπάρχει ομάδα της Premier League που προσφέρει στον Ζοάο Φέλιξ 110.000 ευρώ την εβδομάδα και τον αφήνει στην Λισαβόνα για μία ακόμα σεζόν.