Π. Αμανατίδης: Φεύγω από τον Ολυμπιακό με τις καλύτερες εντυπώσεις

Ο Περικλής Αμανατίδης μετά από ένα χρόνο πετυχημένης παρουσίας στον Ολυμπιακό Βόλου, που συνοδεύτηκε από την άνοδο της ομάδας στη Φούτμπολ Λιγκ, αποχώρησε από το σύλλογο, καθώς λύθηκε η συνεργασία τους «ερυθρόλευκους».

Η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου στην ανακοίνωση που εξέδωσε, τόνισε πως ο Περικλής Αμανατίδης θα είναι για πάντα στις καρδιές όλων και κάποια στιγμή οι δρόμοι του Ολυμπιακού και του Μακεδόνα τεχνικού θα ξανασμίξουν.

Από την πλευρά του ο Περικλής Αμανατίδης με δήλωσή του ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε στον Ολυμπιακό, αλλά και τον κόσμο της ομάδας, που είναι η πραγματική δύναμη του συλλόγου, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Αναλυτικά:

«Κάπου εδώ τελειώνει η συνεργασία μου με τον Ολυμπιακό Βόλου, με τις καλύτερες εντυπώσεις, μέσα από μια χρονιά με πρωτιές και επιτυχίες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Βόλου, με πρόεδρο τον Νίκο Τσεκούρα, για την τιμή που μου έκανε και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε.

Ήταν ο θεμέλιος λίθος για την καταπληκτική πορεία που έκανε ο Ολυμπιακός. Τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο, που στήριξε ψυχή και σώμα όλη αυτή την προσπάθεια… άφοβα. Να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη και όλον τον οργανισμό του Ολυμπιακού Βόλου. Ένα σκληρό πυρήνα συνεργατών (Θωμά Μακρή, Σωτήρη Πετσιμέρη, Γιάννη Ζαλαώρα, Γιάννη Θεοδωρίδη) που απέδειξαν ότι το αποτέλεσμα είναι προϊόν σκληρής δουλειάς. Η άψογη συνεργασία όλων δείχνει ότι το ποδόσφαιρο είναι μαγικό γιατί είναι ομαδικό. Γι’ αυτό και οι παρέες γράφουν ιστορία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πραγματικούς πρωταγωνιστές της φετινής καταπληκτικής πορείας της ομάδας, τους ποδοσφαιριστές. Άψογοι επαγγελματίες, συγκεντρωμένοι στο στόχο, καταπληκτικοί χαρακτήρες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους. Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ εκεί που ανήκουν οι ομάδες, στον κόσμο τους. Να τον ευχαριστήσω. Είναι η πραγματική δύναμη του Ολυμπιακού. Οι φίλαθλοι να συνεχίσουν να αγαπούν και να στηρίζουν αυτό που έχουν επιλέξει.

Με εκτίμηση Περικλής Αμανατίδης»