Αποκτά ΑΦΜ η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου

Αποκτά ΑΦΜ η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου (το καταστατικό της εταιρείας έχει σταλεί στο υπουργείο Ανάπτυξης) και μόλις αυτό γίνει (πιθανότατα σήμερα) θα είναι έτοιμη η πενταμελής επιτροπή, που απαρτίζεται από μέλη του Ολυμπιακού, να κάνει γνωστό τον αριθμό λογαριασμού στη Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας, όπου οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να καταθέτουν χρήματα για την προεγγραφή και την αγορά μετοχών της ΠΑΕ.
Άμεσα αναμένεται να καλυφθεί το μετοχικό κεφάλαιο των 30.000 ευρώ, από τα άτομα που έχουν κάνει μπροστά και επιθυμούν να λειτουργήσουν την ΠΑΕ. Ήδη, όπως έχουμε γράψει τις προηγούμενες μέρες, έχουν προχωρήσει αρκετά πράγματα στον Ολυμπιακό, που έχουν να κάνουν με το σχεδιασμό της ομάδας, ενόψει της νέας χρονιάς και της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.
O Διονύσης Παππάς αναλαμβάνει το πόστο του τεχνικού διευθυντή και θα διαδεχθεί τον Θωμά Μακρή. Ο Παππάς στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Ολυμπιακό Βόλου, ως ποδοσφαιριστής, για τρία χρόνια από το 1999-2002, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει εργαστεί ως τεχνικός διευθυντής σε αρκετές ελληνικές ομάδες, μεταξύ αυτών τα Τρίκαλα και η Λαμία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις