Τομ Παπαδόπουλος: «Θα κάνω μία ακόμα προσπάθεια για το ΑΦΜ του Βόλου»

Την πρόθεσή του να κάνει μία τελευταία προσπάθεια για να αποκτήσει το ΑΦΜ του ΝΠΣ Βόλος εξέφρασε ο Τομ Παπαδόπουλος στην επιτροπή σωτηρίας του Ηρακλή σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι δύο πλευρές.

Οι Ηρακληδείς παράγοντες που βρέθηκαν στο “Κατσάνειο” και στα γραφεία του Γυμναστικού Συλλόγου συνομίλησαν με τον Τομ Παπαδόπουλο. Τα μέλη της επιτροπής ζήτησαν από τον μεγαλομέτοχο των “κυανόλευκων” να μάθουν τις προθέσεις του και εάν είναι διατεθειμένος να κάνει μία ακόμη, τελευταία, προσπάθεια για εξαγορά του ΑΦΜ του ΝΠΣ Βόλος.

«Θα κάνω μία ακόμη προσπάθεια για το ΑΦΜ του Βόλου, ξέρετε πολύ καλά ότι μεγάλος μου στόχος ήταν αυτός. Να αγωνιστεί ο Ηρακλής στη Super League 1.

Θα μιλήσω ξανά με τον κ. Μπέο και αν είναι θετικός να κάνουμε ένα ραντεβού από κοντά. Μια ύστατη προσπάθεια. Βιώνω μία κατάσταση που δεν μου αρέσει το τελευταίο διάστημα, έχω γίνει ρεζίλι εδώ στη Φιλαδέλφεια με όσα λέγονται για μένα αλλά και με τις εκκρεμότητες που έχω αφήσει, τις οποίες όμως είναι δεδομένο ότι θα τακτοποιήσω», ήταν τα λόγια του ομογενή επιχειρηματία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις