Νέα συνάντηση Ηρακλή με ΝΠΣ Βόλος για το ΑΦΜ

Οι επαφές του Τομ Παπαδόπουλο με τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, για την αγορά του ΑΦΜ του ΝΠΣ Βόλος οδηγήθηκαν σε… ναυάγιο.
Μετά από αυτό οι άνθρωποι του Ηρακλή συναντήθηκαν θέτοντας στο τραπέζι τις όποιες εναλλακτικές υπάρχουν. Μετά από αρκετές συζητήσεις αποφάσισαν να κυνηγήσουν για ακόμα μια φορά την υπόθεση του Βόλου, θεωρώντας την ως την ιδανική λύση.
Σε αυτή τους τη νέα προσπάθεια αγοράς του ΑΦΜ οι «κυανόλευκοι» θα επιχειρήσουν να πάνε όσο το δυνατόν πιο ισχυροί μπορούν. Ενεργοποιώντας τους οικονομικούς παράγοντες που έχουν στηρίξει στο παρελθόν τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.
Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας οι άνθρωποι του «Γηραιού» μεταξύ άλλων έπεισαν και τον Ηλία Θεοδωρίδη να συμβάλει στην αγορά του ΑΦΜ. Ο Έλληνας επιχειρηματίας είχε βοηθήσει σημαντικά τον Ηρακλή και κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ.
Οι παράγοντες του Ηρακλή, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από τη Θεσσαλονίκη, αναμένεται να έχουν καθοριστική συνάντηση με αυτούς του ΝΠΣ Βόλος σήμερα Τετάρτη, το αποτέλεσμα της οποίας πρόκειται να κλείσει είτε θετικά, είτε αρνητικά την συγκεκριμένη υπόθεση.
Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες που πηγάζουν από κύκλους των «κυανέρυθρων» δεν υπάρχει πρόθεση να παραχωρηθεί το ΑΦΜ του ΝΠΣ Βόλος στον Ηρακλή και η ομάδα θα παραμείνει στο Βόλο. Άλλωστε, αυτό συνηγορεί και το γεγονός πως έχουν ήδη αρχίσει οι εργασίες με εντατικό ρυθμό στο Πανθεσσαλικό στάδιο, το οποίο θα αποτελέσει την έδρα της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.
Παράλληλα, έχουν κυκλοφορήσει και τα εισιτήρια διαρκείας του ΝΠΣ Βόλος και αρκετά ήδη έχουν πουληθεί. για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις