Σε πλήρη εξέλιξη τα μεταγραφικά στον Ολυμπιακό Βόλου

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται πολλά θέματα στον Ολυμπιακό Βόλου, που έχουν να κάνουν με τη σύσταση της ΠΑΕ και τη λειτουργία της, τον μεταγραφικό σχεδιασμό, αλλά και την προετοιμασία της ομάδας.
Οι ιθύνοντες των «ερυθρολεύκων» και ο νέος τεχνικός διευθυντής Διονύσης Παππάς, έχει αρχίσει τις συζητήσεις με τους παίκτες του περσινού ρόστερ, προκειμένου να ξεκαθαρίσει άμεσα το τοπίο, όσον αφορά ποιοι ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν να φορούν και τη νέα χρονιά την ερυθρόλευκη φανέλα.
Πάντως, τους παίκτες που επιθυμεί να κρατήσει ο Ολυμπιακός, θα κάνει προσπάθεια να τους κρατήσει. Εκτός κι αν υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, που έχουν ήδη πάρει την απόφαση να αποχωρήσουν από τον σύλλογο. Τέτοιες περιπτώσεις είναι αυτές του Μπάμπη Οικονομόπουλου και του πρώτου σκόρερ της ομάδας στο περσινό πρωτάθλημα, Σερτζίνιο.
Παράλληλα με τις επαφές και συζητήσεις που υπάρχουν με τους ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ, στον Ολυμπιακό έχουν κάνει κρούση σε αρκετούς παίκτες και σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις έχουν ήδη συμφωνήσει να υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας.
Από εκεί και πέρα, τους ανθρώπους του Ολυμπιακού απασχολεί το θέμα του γηπέδου, που θα χρησιμοποιεί ως έδρα η ομάδα, το οποίο θα ξεκαθαρίσει μετά τη σύσταση της ΠΑΕ και της ανάδειξης της νέας διοίκησης. Το πιθανότερο είναι ο Ολυμπιακός να ζητήσει από το Δήμο Βόλου το γήπεδο της Νεάπολης για τους αγώνες έδρας, ενώ γίνονται κινήσεις για να εξασφαλίσει η ομάδα γήπεδα για την εβδομαδιαία προετοιμασία της.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις