Ολυμπιακός Β.: Περιμένει την έγκριση του καταστατικού

Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι από τις ομάδες που έχουν καταθέσει εμπρόθεσμα όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται στο υπουργείο Ανάπτυξης, προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες για τη σύσταση της ΠΑΕ.
Μετά τη Γενική Συνέλευση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, η πενταμελής επιτροπή που συστάθηκε για να «τρέξει» τις διαδικασίες για τη δημιουργία της ΠΑΕ φρόντισε έτσι ώστε να συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα και ο πλήρης φάκελος των δικαιολογητικών, μαζί με το καταστατικό της εταιρείας, εστάλη στο υπουργείο Ανάπτυξης και στα αρμόδιο τμήμα Εμπορίου, προκειμένου να ελεγχθεί και να προχωρήσουν οι διαδικασίες. Μόλις γίνει η έγκριση νομιμοποίησης σύστασης ανωνύμου εταιρείας, η εφορία θα εκδώσει ΑΦΜ, το οποίο είναι απαραίτητο για να ανοιχθεί ο λογαριασμός στη Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας για την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου της υπό σύσταση ΠΑΕ.
Η πενταμελής επιτροπή έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες και έχει καταθέσει όλα τα δικαιολογητικά στην τράπεζα, έτσι ώστε μόλις η εταιρεία αποκτήσει ΑΦΜ, άμεσα να ανοιχθεί ο λογαριασμός.
Όπως προαναφέραμε, ο Ολυμπιακός είναι μία από τις πέντε ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ που έχει καταθέσει εμπρόθεσμα τα δικαιολογητικά στο υπουργείο Ανάπτυξης, όπως τόνισε ο δικηγόρος της ομάδας, Αργύρης Λίβας, πέντε ομάδες κατέθεσαν τον φάκελο εκπρόθεσμα, ενώ δύο σύλλογοι δεν έχουν καταθέσει καν φάκελο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις