Ψάχνει…πρόσφορο έδαφος στη Football League ο Ηρακλής

Αισιοδοξούν οι «κυανόλευκοι» πως μπορεί να βρεθεί λύση εκτός Βόλου

Σαφώς τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Και όσον αφορά στο οικονομικό και όσον αφορά στο επίπεδο της κατηγορίας. Ο Ηρακλής θα είναι στη Super League 1 αλλά από του χρόνου και με άγνωστο «σήμερα» στην περίπτωση Ν.Π.Σ. Βόλου και χαμηλότερα αλλά με σαφή δεδομένα σε περίπτωση Α.Φ.Μ. ομάδας Football League.

Το refresh της αναζήτησης των «κυανόλευκων» στον ελληνικό ποδοσφαιρικό χάρτη φέρνει διαφορετικά αποτελέσματα μόνο σε επίπεδο Football League. Στη SL1 πέραν του Βόλου δεν υπάρχει προοπτική, ενώ και στη SL2 η νέα αναζήτηση δεν απέφερε αποτέλεσμα. Στη Football League (τρίτη κατηγορία) ωστόσο, οι «κυανόλευκοι» βρίσκουν πρόσφορο έδαφος διαπραγμάτευσης και πιθανότητας συμφωνίας με ομάδες για να φτάσουν στο deal και να χαράξουν την επόμενη μέρα του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Είχε μεταφερθεί σχετικά σε πρόσφατο ρεπορτάζ της «Μ» η επαναπροσέγγιση προς την πλευρά της Τρίγλιας, όπως και ο προβληματισμός της ομάδας της Χαλκιδικής για τη δική της έναρξη από το μηδέν, που (τουλάχιστον) λιγόστεψε τις ελπίδες για εξελίξεις. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ» έχει ανοίξει τις τελευταίες ημέρες δίαυλος επικοινωνίας και με άλλη ομάδα της κατηγορίας, με την οποία διαπραγματεύονται στελέχη του Ηρακλή το ενδεχόμενο απόκτησης του Α.Φ.Μ..

Αυτή η τελευταία προοπτική που εμφανίζεται, αναμένεται να πέσει στο τραπέζι της σύσκεψης που έχει συγκαλέσει το Iraklis Athens Club, παρόντων όλων των «κυανόλευκων» φορέων, ώστε να αναλυθεί και να εξεταστεί η πιθανότητα να αποτελέσει τη λύση για το «αύριο» του ποδοσφαιρικού τμήματος.

metrosport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις