Γενική Συνέλευση για να αποφασίσουν στον Ηρακλή

Με τη συμμετοχή όλων των αντιπροσώπων των φορέων του Ηρακλή πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στα γραφεία του Γ.Σ. στο Κατσάνειο η σύσκεψη για την «επόμενη μέρα» του ποδοσφαιρικού Ημίθεου.

Στη συζήτηση ωστόσο υπήρξε ενημέρωση από τον Φώτη Θέο, που είχε προαναγγείλει την αποχώρησή του, για τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Γ.Σ. Ηρακλής.

Με την έναρξη ουσιαστικά της σύσκεψης στο Κατσάνειο, έγινε γνωστή η ανακοίνωση-ενημέρωση του Θανάση Παπαδόπουλου όσον αφορά στην υπόθεση Ν.Π.Σ. Βόλου και το γεγονός όπως υποστήριξε πως είναι πολύ κοντά στο οριστικό deal μεν, αλλά από την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ως προοπτική η παρουσία στη SL1 εξ αρχής αντιμετωπίζεται ως το καλύτερο σενάριο (ιδανικό θα ήταν να ίσχυε από τη φετινή 1η αγωνιστική), αλλά υπήρξαν τα αναμενόμενα ερωτηματικά ως προς τις εγγυήσεις.

Όπως είχε μεταφερθεί και από το χθεσινό ρεπορτάζ, επισημάνθηκε πως υπάρχει σε εξέλιξη ανοικτή συζήτηση και επαφές με ομάδα της Football League (3ης κατηγορίας) που διαπραγματεύεται τον Α.Φ.Μ. της. Απόφαση δεν πάρθηκε.

Ούτως ή άλλως επρόκειτο για ενημερωτική συνάντηση. Η απόφαση που πάρθηκε, είναι να συγκληθεί, εντός της επόμενης εβδομάδας, πιθανότατα μεσοβδόμαδα, Γενική Συνέλευση, προκειμένου να ενημερωθεί ο κόσμος για τις εξελίξεις και τα δεδομένα.

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις