«Προσπάθειες για ένα ασφαλές “αύριο” στη Δόξα»

Σε τοποθέτηση προχώρησε ο αντιπρόεδρος των Δραμινών, Αντρέας Οταπασίδης.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ το προηγούμενο διάστημα είχε συνομιλίες με υποψήφιους που θέλησαν να αναλάβουν την ομάδα. Κάποια από αυτά τα ονόματα έχουν βγει και στη δημοσιότητα. Ουδείς όμως, παρά τις όποιες διαδόσεις υπήρξαν, έχει καταθέσει συγκεκριμένη βιώσιμη πρόταση για να αναλάβει την ΠΑΕ.

Για το καλό της ομάδος έπρεπε και πρέπει να τους ακούσουμε όλους, δεν έχει δοθεί όμως ποτέ εντολή επίσημα να αναλάβει οποιοσδήποτε να ‘τρέξει΄την ομάδα όπως επίσης διαδίδεται τις τελευταίες ημέρες. Οι συζητήσεις συνεχίζονται με ενδιαφερόμενο επιχειρηματία, παρόλα αυτά η ομάδα ετοιμάζεται δια παν ενδεχόμενο χωρίς αυτό να σημαίνει οριστική απόφαση για κάποιο συγκεκριμένο πλάνο.

Ευελπιστούμε πως σύντομα θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις, χωρίς όμως να υπάρχει ή να έχει βγει επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ για ονόματα εμπλεκόμενων, είναι χρέος μας να διαψεύσουμε κατηγορηματικά την οποιαδήποτε ανάμειξη σε αυτή, ατόμων των οποίων τα ονόματα βγήκαν στη δημοσιότητα, όπως των κ.κ Χατζηδημητρίου και Περσίδη.

Οι προσπάθειες για ένα ασφαλές αύριο για την ομάδα της Δόξας συνεχίζονται, και σε περίπτωση που ευοδωθούν θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις