Ανεπίσημη «πρώτη» για Λεβαδειακό

Από την στιγμή που στην τελευταία συνεδρίαση του (νέου) διοικητικού συμβουλίου «οριστικοποιήθηκε» (όσο είναι αυτό… οριστικό αφού υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα μιας και δεν έχουν πέσει οι υπογραφές!) η ημερομηνία έναρξης (διεξαγωγής των αγώνων της 1ης αγωνιστικής) του (υπό σύσταση) πρωταθλήματος της “Super League 2”, οι ομάδες που δικαιούνται να λάβουν μέρος σε αυτό απέκτησαν έναν…  «μπούσουλα», (μπορούν να) κάνουν τον αγωνιστικό προγραμματισμό τους και ουσιαστικά άρχισε η… «αντίστροφη μέτρηση».

Σιγά-σιγά όλες θα «συγκεντρωθούν» και θα αρχίσουν την προετοιμασία τους για την σεζόν 2019-2020 που αναμένεται πάρα πολύ δύσκολη, αλλά και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με 12 ομάδες και μετά από τους δυο γύρους των 11 αγωνιστικών (22, συνολικά) θα διεξαχθούν “play offs” για την άνοδο και “play out” για την παραμονή(!)

Ετσι και η ομάδα της Π.Α.Ε. «Α.Π.Ο. “Λεβαδειακός”», αν και επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί, κάτι, θα πραγματοποιήσει την πρώτη της συγκέντρωση για τη νέα σεζόν την προσεχή Δευτέρα, 15 Ιουλίου.

Οι παίχτες έχουν αρχίσει σιγά- σιγά και επιστρέφουν στην Λιβαδειά και κάποιοι εξ΄αυτών έχουν περάσει/κάνει, ή έχουν αρχίσει να περνούν/κάνουν εργομετρικά και αιματολογικές  εξετάσεις.

Το… «μήνυμα» να δώσουν το «παρών» την Δευτέρα έχουν λάβει πολλοί παίχτες από το ρόστερ της σεζόν 2018-2019, αλλά και παίχτες οι οποίοι είχαν δοθεί «δανεικοί» σε άλλες ομάδες.

Θυμίζουμε ότι το μόνο που έχει ανακοινωθεί, επίσημα, από την Π.Α.Ε. είναι ο προπονητής της ομάδας, ο οποίος θα είναι ο Δημήτρης Σπανός.

Από εκεί και πέρα το μόνο που έχει φανεί είναι ότι επιστρέφει στην ομάδα ο Βαγγέλης Μάντζιος, ο οποίος, μάλιστα, έχει κάνει την εμφάνισή του στην Λιβαδειά. Στην Λιβαδειά βρίσκεται αυτές τις ημέρες και ο Δημήτρης Μαχαίρας. 

Η ομάδα, πάντως, θα έχει πάρα πολλές αλλαγές, σε πολλές θέσεις και όχι μόνο στο τεχνικό επιτελείο και στους παίχτες, σε σχέση με την ομάδα της σεζόν 2018-2019 που δεν κατάφερε να παραμείνει στην Super League μετά από 8 σερί, σεζόν και φυσικά είναι λογικό…
Θυμίζουμε ότι «παρελθόν» αποτελούν οι: Μάρκο Στανόεβιτς, Ντράγκος Μπαλαούρου, Λενί Νανγκίς, Ζορντάο Ντιόγκο, Γκεοργκι Ρεκχβιασβίλι (πήγε στην Σαμπουρταλο Τμπιλισι της πατρίδας του, ομάδα από την οποία είχε έρθει στην Λιβαδειά τον Ιανουάριο), Πέτρο Γιακουμάκη (πήγε στον Ατρόμητο), Μάρκο Μαρκόβσκι, Σάββας Τσαμπούρης (ξανα-πήγε στην Κυπριακή, Νέα Σαλαμίνα), Γιώργος Ζησόπουλος (ξανα-πήγε στον Απόλλωνα Σμύρνης).

Λογικά από την “πρώτη” θα απουσιάσει ο Μοΐς Αντιλέχου ο οποίος συμμετείχε με την εθνική ομάδα του Μπενίν στο “Copa Africa” (αποκλείστηκε από την Σενεγάλη).

Αν και επίσης δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα, ο Λεβαδειακός θα πραγματοποιήσει και φέτος στο Καρπενήσι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του (29/7-12/8).

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ήδη «κλείσει» και το πρώτο φιλικό παιχνίδι εκεί, για την 1η Αυγούστου, με την ομάδα της Π.Α.Ε. «Νέος Ποδοσφαιρικός Σύλλογος “Βόλος”» που θα βρίσκεται εκείνες τις ημέρες επίσης στο Καρπενήσι.

Πηγή: StarSports

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις