Aνακοίνωσε Μάντζιο και άλλους δύο ο Λεβαδειακός

Τις πρώτες του καλοκαιρινές μεταγραφές πραγματοποίησε ο Λεβαδειακός, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση των Βαγγέλη Μάντζιου, Αντώνη Κοκκαλά και Πέτρου Ορφανίδη.

Σεφτέ στις καλοκαιρινές μεταγραφές του έκανε ο Λεβαδειακός που την Δευτέρα (15/7) ανακοίνωσε την απόκτηση τριών παικτών.

Ο λόγος για τους Βαγγέλη Μάντζιο, Αντώνη Κοκκαλά και Πετρο Ορφανίδη. Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού και του Πανιωνίου επιστρέφει στους Βοιωτούς για δεύτερη φορά στην καριέρα του μετά την τετραετία 2013-2017 διάστημα στο οποίο οι «πράσινοι» αγωνίζονταν στην Super League.

Όσον αφορά τους άλλους δύο ο Κοκκαλάς είναι τερματοφύλακας και ο Ορφανίδης επιθετικός. Ο πρώτος την περυσινή σεζόν έπαιζε στον Αήττητο Σπάτων ενώ στο παρελθόν ήταν βασικός τερματοφύλακας του Πλατανιά, ενώ σ΄ότι έχει να κάνει με τον δεύτερο πέρυσι αγωνίστηκε αρχικά στην Ξάνθη και εν συνεχεία στον Ηρακλή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της με τους ποδοσφαιριστές Βαγγέλη Μάντζιο, Αντώνη Κοκκάλα και Πέτρο Ορφανίδη.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις