To “μπαμ” της Football League με Ντεπέτρις ο Ολυμπιακός Β. (video)

Το «μπαμ» της μεταγραφικής περιόδου για το πρωτάθλημα της Football League πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός Βόλου, αποκτώντας Αργεντινό ποδοσφαιριστή εγνωσμένης αξίας, όπως σας είχε προαναγγείλει το goalpost.gr.

Ο Ροντρίγκο Λιονέλ Ντεπέτρις είναι ο “εκλεκτός” της διοίκησης, η οποία έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον αποκτήσει. Γεννήθηκε στις 5 Μαΐου το 1990 και από το 2011προωθήκε από την Β’ ομάδα στην πρώτη ομάδα της Ατλέτικο Ραφαέλα (Α’ κατηγορία) και ήταν από τα βασικά στελέχη της τα τελευταία χρόνια. Αγωνίζεται κυρίως, ως δεξιός εξτρέμ, αλλά και πίσω από τον επιθετικό. Διακρίνεται για τη σταθερότητα του, ως ποδοσφαιριστής, ενώ είχε προτάσεις από αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, μεταξύ αυτών ήταν και ο Αστέρας Τρίπολης, αλλά και η Λα Κορούνια Β’.
Έρχεται στον Ολυμπιακό για να κάνει τη διαφορά στην ομάδα και να ανοίξει ο δρόμος γι’ αυτόν να κάνει καριέρα στην Ευρώπη.
Ο Ντεπέτρις αναμένεται, τελικά, την Τετάρτη 9/9 στο Βόλο (θα περάσει αύριο Τρίτη εργομετρικές εξετάσεις στην Αθήνα) και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό τους με τους «ερυθρόλευκους».
Η διοίκηση της ΠΑΕ έκανε την υπέρβαση, καταβάλλοντας ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για την απόκτηση του Αργεντινού άσου, ο οποίος θα είναι το μεγαλύτερο όνομα του Ολυμπιακού στο φετινό ρόστερ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις