Παρέμεινε στον Αιολικό ο Ν. Τσαπράζης

Ο Νίκος Τσαπράζης του Ολυμπιακού Βόλου επέλεξε  για δεύτερη συνεχή χρονιά τον Αιολικό Βόλου. Αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους τον οδήγησαν να παραμείνει για έναν ακόμη χρόνο στην ομάδα του Αιολικού λέγοντας : Αρχικά όταν  πρωτοήρθα στον Αιολικό, από τον Ολυμπιακό Βόλου μετά τον τραυματισμό μου, δεν ήξερα πως θα είναι τα πράγματα,  όσον αφορά την αγωνιστική μου συμπεριφορά  την αντιμετώπιση μου από τους παίκτες-συμπαίκτες  του Αιολικού .Η προσαρμογή μου στο παρκέ μετά τον σοβαρό τραυματισμό μου δεν ήταν καθόλου εύκολη περίπτωση. Εκτός από τη μετά τραυματική    προσαρμογή μου χρειαζόμουν και  ψυχολογική στήριξη. Όλα αυτά τα βρήκα στην ομάδα του Αιολικού . Από την πρώτη προπόνηση με κέρδισαν διότι  το κλίμα ήταν πολύ φιλικό και δεν αισθάνθηκα ούτε μια στιγμή ότι ήμουν ξένος στην ομάδα.  Οι συμπαίκτες μου με δέχτηκαν από την αρχή σαν έναν από αυτούς σαν ήμουν καιρό στην ομάδα. Επομένως οι συμπαίκτες και οι άνθρωποι του  συλλόγου με αποδέχτηκαν σαν δικό τους παιδί και με καλωσόρισαν στην οικογένεια του Αιολικού με τον καλύτερο τρόπο. Τους ευχαριστώ. Είχαν υπομονή, επιμονή  και πίστεψαν από την πρώτη στιγμή σε μένα. Αυτό με έκανε να θέλω την επιστροφή μου στην ομάδα του Αιολικού για έναν ακόμη χρόνο με σκοπό να τη βοηθήσω. Έχω να δώσω πολλά ακόμα διότι τώρα αρχίζω να αισθάνομαι δυνατός και βρίσκω τα πατήματα μου. Η περσινή χρονιά ήταν χρονιά προσαρμογής.

Φέτος θα είμαι τρίτη Λυκείου και θα δώσω πολύ μεγάλη βαρύτητα  στα μαθήματα μου. Τα μαθήματα είναι το Α και το Ω για το μέλλον γι’ αυτό και πρέπει φέτος να καταφέρω να προετοιμαστώ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έχοντας φυσικά και τι βάσεις από τις προηγούμενες χρονιές .Η τρίτη Λυκείου είναι καθοριστική. Πιστεύω ότι με τον κατάλληλο προγραμματισμό  θα τα καταφέρω  συνδυάζοντας  μπάσκετ και διάβασμα, δίνοντας φυσικά μεγαλύτερη βαρύτητα στο διάβασμα. Έχω θέσει ψηλά τον πήχη διότι θέλω να περάσω στο Πυροσβεστικό Σώμα .

Από την πρώτα μέρα που άρχισα να ασχολούμαι με το μπάσκετ ήξερα ότι είναι αυτό που θέλω να κάνω. Ήταν και είναι όνειρο ζωής από μικρός ήθελα να παίξω επαγγελματικά στο άθλημα το οποίο αγαπώ. Όταν τραυματίστηκα  σοβαρά στο γόνατο,  αισθάνθηκα ότι απομακρύνθηκα, από το όνειρο, διότι ένιωθα  αδύναμος και δεν μπορούσα να παίξω . Όμως όλα  αυτά είναι παρελθόν πια για μένα. Νοιώθω καλύτερα από ποτέ και θα το αποδείξω. Με υπομονή, επιμονή και με πολύ δουλειά από τους προπονητές του Αιολικού ελπίζω να εκπληρώσω  το όνειρο μου στο μέλλον. Το Δ.Σ. εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία στο Νίκο Τσαπράζη και πραγμάτωση των ονείρων του. Ευχαριστούμε τον Ολυμπιακό 1937 για την παραχώρηση του παίκτη ενός έτους ακόμη. Ο Αιολικός από την ίδρυση του το 2013 είχε και έχει ως αρχή τη φιλοσοφία  παραχώρησης των  παικτών του  σε ομάδες που επιθυμούν. Την περσυνή χρονιά 20 και πλέον παίκτες από τον Αιολικό  δόθηκαν σε ομάδες του Βόλου. Η αλλαγή νοοτροπίας στην πόλη μας  έχει ως αποτέλεσμα να διαφαίνεται ήδη το όφελος του Βολιώτικου μπάσκετ βελτιώνοντας το επίπεδο  των ομάδων της Ε.Σ.ΚΑ.Θ.  και όχι μόνο διότι όλες σχεδόν οι  ομάδες  παραχωρούν τους παίκτες τους σε ομάδες της αρεσκείας τους… .

Δελτίο Τύπου Αιολικού Βόλου

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις