Κλίμα ενθουσιασμού στην “πρώτη” του Ολυμπιακού Βόλου (photos)

Ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου έστειλε το μήνυμα στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς. Κατέκλυσε τις κερκίδες του βοηθητικού του ΕΑΚ, χειροκρότησε την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές, με το κλίμα να είναι πανηγυρικό, στην επιστροφή της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες, ύστερα από τρία χρόνια.
Η ομάδα φέτος είναι ανανεωμένη σε μεγάλο βαθμό και σήμερα οι νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές πήραν μια πρώτη γεύση από τον κόσμο του Ολυμπιακού.
Τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός και στη συνέχεια ακολούθησε προπόνηση, υπό τις οδηγίες του προπονητή Θωμά Γράφα και των συνεργατών του στην τεχνική ηγεσία Παναγιώτη Τσιγαρίδα και Γιάννη Γεωργιάδη.
Είκοσι ποδοσφαιριστές έδωσαν το «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας. Από το περσινό ρόστερ οι Στάθης Ρόκας, Νίκος Μπουτζίκος, Σεραφείμ Παπαϊωάννου, Φίλιππος Σκοπελίτης, Κλεβί Κόλα, Θανάσης Καναβός, Γιώργος Πατσής και Γιάννης Ζάχος και οι νεοαποκτηθέντες Ηλίας Μακρυωνίτης, Ραφαήλ Σολεϊμέζογλου, Δημήτρης Βοσνακίδης, Θωμάς Γραικός, Τάσος Μαρούδας, Νίκος Μπαρούτας, Αλέξανδρος Μπακουλάτι, Μάνος Πάσχος, Στέλιος Πόζογλου, Γιάννης Πριόνας, Άντερσον Ενγκομπά, Τζέφερσον Ντούγκλας.
Το προπονητικό τιμ αποτελείται από τους Θωμά Γράφα (προπονητής), Παναγιώτη Τσιγαρίδα (προπονητής φυσικής κατάστασης), Γιάννη Γεωργιάδη (προπονητής τερματοφυλάκων). Ο Στέφανος Κούγκουλος είναι ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας, ενώ ο Δημήτρης Παπαγιάννης ο φροντιστής. Ο Σπύρος Παπακωνσταντίνου, με θητεία σε Σπάρτη, Πανελευσινιακό και Ηρόδοτο είναι ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο Γιάννης Θεοδωρίδης υπεύθυνος εγκαταστάσεων, ο Λευτέρης Τασσιόπουλος υπεύθυνος διοργάνωσης αγώνων, ο Μίλτος Μαργαρός γραμματειακή υποστήριξη, ενώ ο Διονύσης Παππάς είναι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις