Έγινε ΠΑΕ το Αιγάλεω

Χαμόγελα και αισιοδοξία για το ιστορικό Αιγάλεω… Το «Σίτι» έγινε ξανά ΠΑΕ και το Σάββατο (27/7) τα ευχάριστα νέα για τη νόμιμη συμμετοχή της ομάδας στη νέα Football League ανακοινώθηκαν ως εξής: «Η διαδικασία της σύστασης της ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 ολοκληρώθηκε. Μια νέα εποχή ξεκινάει για την ομάδα μας! Όλοι μαζί, διοίκηση και κόσμος, κοιτάμε πια μπροστά και στοχεύουμε να φτάσουμε την ομάδα εκεί που ανήκει, εκεί που η ιστορία της τη θέλει πραγματικά… Επιστρέψαμε…».

Από εκεί και πέρα, τη Δευτέρα (29/7) το απόγευμα ξεκινά και η προετοιμασία των «κυανόλευκων» και μάλιστα υπήρξε ενημέρωση και για το ποιοι ποδοσφαιριστές θα τεθούν στην πρώτη προπόνηση στη διάθεση του κόουτς, Πέτρου Δημητρίου. Αναλυτικά η ΠΑΕ αναφέρει πως: «Τη Δευτέρα στις 7μ.μ. θα γίνει στο Δημοτικό στάδιο Σταύρος Μαυροθαλασσιτης με ανοικτές θύρες (Θηβών και 12) για τους φιλάθλους μας ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020. Θα ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση.

Οι παίκτες που θα δηλώσουν «παρών» στην πρεμιέρα θα είναι οι: Σικαλιας, Ασημελης, Γκλωτσος, Μαγκακης, Τσαφταριδης, Ζουμπουλάκης, Σπυροπουλος Παπανικόλας, Γκοτοβος, Συριόπουλος, Μαρης, Τσιλιγκιρης, Τσιτσαρης, Σταματακης, Κατσικογιαννης, Ντιατα, Φαρινολα, Πετρόπουλος».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις