ΝΠΣ Βόλος: Θετικές οι πρώτες εντυπώσεις από τον Ατιγιαλάχ

Για πρώτη φορά στο φιλικό με τη Λαμία, την περασμένη Παρασκευή, αγωνίστηκε με τον ΝΠΣ Βόλος ο Γέχια Ατιαγιαλάχ, ο οποίος έδειξε αρκετά καλά στοιχεία. Ο Μαροκινός μέσος ταλαιπωρήθηκε το περασμένο διάστημα από έναν τραυματισμό (υπέστη τράβηγμα στις πρώτες προπονήσεις που έλαβε μέρος) και στο προχθεσινό φιλικό έπαιξε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο. Επίσης, αγωνίστηκε και ο Έρικ Γέντρισεκ, ο οποίος δεν είχε παίξει στο προηγούμενο φιλικό με την ΑΕΛ την περασμένη Τετάρτη (έπαιξε και αυτός σε όλη τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου).

Είναι λογικό να μην μπορούμε να εξάγουμε συμπεράσματα για τον Ατιγιαλάχ, όταν αγωνιστικά δεν είναι ακόμη έτοιμος 100% και αυτό ήταν μόλις το πρώτο φιλικό που έπαιξε με την ομάδα.

Για ένα ημίχρονο (το δεύτερο) αγωνίστηκε και ο Σεμπαστιάν Μπασόνγκ, ένας παίκτης που δεν χρειάζεται συστάσεις, ως προς την αξία του και ο Καμερουνέζος αμυντικός μπορεί να αποτελέσει τον ηγέτη της άμυνας των «κυανέρθρων».

Ο Χουάν Φεράντο και στα δύο ημίχρονο δεν άλλαξε την τακτική της ομάδας, αλλά ούτε και τη διάταξη. Ο Ισπανός αρέσκεται να παίζει η ομάδα του με διάταξη 4-2-3-1 και ο ΝΠΣ Βόλος θα είναι και φέτος μια ομάδα που θα πιέζει ψηλά, θα προσπαθεί να έχει καλή κυκλοφορία μπάλας και οι παίκτες να τρέχουν διαρκώς και στα 90 λεπτά του αγώνα.

Όσον αφορά την προετοιμασία, αυτή συνεχίζεται κανονικά στο Καρπενήσι με διπλές προπονήσεις καθημερινά. Οι «κυανέρυθροι» θα μείνουν στο αθλητικό κέντρο μέχρι τις 2 Αυγούστου, ενώ μία μέρα νωρίτερα θα αντιμετωπίσουν σε φιλικό παιχνίδι τον Λεβαδειακό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις